13.4.2002 Alavus

(Tonden kisu)

Tultiin keikkapaikalle seittemän aikoihin.. Käveltiin suoraan AL:n dösän luo...Otin kuvan kamuistani Dösän edessä..Samassa Tuukka tuli ulos dösästä..Säikäytti minut pahasti mutta en suuttunut..Juteltiin sitten tuon suomen ylivoimaisesti parhaimman basistin kanssa :) Saatiin nimmarit reppuihimme,minulla onnellisella oli jo aikaisemmilta keikoilta Tonin ja Sipen nimmarit repussani.. Otimme sitten yhteiskuvia,joista en tiiä onnistuko ne :( Samassa Sipe tuli siihen kuin tyhjästä ja me halattiin taas pitkästä aikaa.. Oltiin nähty viimeks Lutakossa :) Sipe kysy vähä kummastuneena miks mulla on huppu pään suojana ja mä sanoin et korvat paleltuu muuten ;) kyll sille sitten naurettiin ihan hirveesti... Sain Sipeltä jo toisen nimmarin reppuuni ja otin valokuvankin.. Lupasin antaa Sipellekki näit kuvii seuraavalla keikalla :)

Tonia juuri kaipasinkin ja sieltä hän saapuikin... Mutta pysyin terävänä ja kysyin jälleen:-"Toni,muistaks mua?"Toni siihen vitsaillen.."olitkohan sä se tyttö sielt Joensuusta,sun nimi tais olla.."Olin tukehtumaisillani nauruun sillä olin varma että Toni vaan huijaa.. Ja oikeassa olinkin sillä Toni sanoi kohta: "-ei ny sentään,sä oot se Kisu-tyttö Lutakosta josta puhutaan vaan paskaa" Huokaisin helpotuksesta..Näytin sitten Tonille niit helvetin hyviä keikkakuvia,niinkuin Toni itse sanoikin.. Annoin Tonille yhden sellaisen missä me kaks ollaan samas kuvassa.. Näytin Tonille oikeastaan kaikki kuvat kun ei niis oo mitään salaamista..Ihania muistojahan ne vaan on :)

Sitten Toni lähtikin sisälle,halattuaan mua vielä viimeisen kerran..Toni antoi käteeni suudelman herrasmies kun on ja toivotti ihanaa iltaa mulle ja mun kamuille.. mentiin sitten varaamaan paikkoi jonosta ja päästiin onneks aika lähelle ovea :) sovittiin niin et jos ei ekaan riviin päästä,niin tokaan riviin ja Tonin eteen :) Kun sitten päästiin sisään juostiin hirveellä vauhdilla sisälle ja päästiin hyville paikoille tokaan riviin Tonin eteen.. Siinä sitten taisteltiin paikoistamme viimeiseen asti ja saatiin pitää ne paikat...

Lämppärinä oli ritarikunta josta me ei tykätty yhtään.. aika vaan kului ja meidän odotus vaan kasvoi,kun odotettiin milloin Apulanta tulee soittamaan.. Lopulta odotus palkittiin ja Apulanta tuli lavalle huutomyrskyn saattamana ja Reunalla biisi tärähti ilmoille.. muistan kyllä kaikki biisit mitä Apulanta siellä veti,mutta empä jaksa niitä tähän luetella,eiköhän se riitä jos sanon että ne soitti kaikki parhaimmat :)

Tonilla oli taas se upee välispiikki siin Piiskaa biisis mikä sill oli ollu Lutakossaki tänä vuonna"eins-zwei-eins- zwei-drei-" oli kyll kuuma kun keikka oli ohi ja kuvia olin ottanu aivan sairaan paljon :) no niist menee kamuillekki osa ja muistona ne on kultaakin kalliimpia :) Ulkona sitten näin Tuukan viimeisen kerran sinä iltana :) Juttelin hetken Tuukan kanssa ja ilmoitin et me nähään Heinolassa.. Tuukka naureskeli ja sano et sen kyllä uskoo..Ja sano se viel että mulla on samanlainen keikalla käynti-putki päällä niinkuin oli vuonna -97 sitte Tuukka toivotti mulle hyvää yötä ja poistui :) menin kamujeni luo jotka juttelivat Sipen kanssa.. Pian Tonikin tuli siihen ja Parta kilttinä miehenä otti meistä kolmesta yhteiskuvan Tonin ja Sipen kanssa.. oli upeeta seistä Tonin ja Sipen välis ja ihanan lämmin oli :) Kamerani ilmoitti sen jälkeen että filmi on lopussa mutta se ei haitannut.. Juteltiin viel Tonin ja Sipen kanssa ja Toni paljasti meille niiden uuden sinkun nimenkin..Sitäpä ei kaikille kerrota :)

KIITOS VIEL KERRAN TONILLE,TUUKALLE JA SIPELLE WE LOVE YA FOREVER!!!!! NÄHÄÄN HEINOLASSA !!