19.4.2002 Turku

(Jenni)

Elikkäs päivä alko koululla...(plääh) sit heti sen jälkeen kotiin vaihtaa vaatteit ja hakee kamat ja eikun nokka kohti kårenia. Sinne ku me saavuttiin(puol neljä), ei siellä vielä ollu ketään. roudarit roudas kamoi ja selitti jotain, et oli siin joku ennen meitäki ollu. no ne kyseset tytöt sit saapu vähän ajan päästä ja niitten kans siin sit istuskeltiin(tai seistiin) Sit jossain vaihees Tuukka tuli siit ohi ja tietty moikattiin ja oli se niin hauskaa, kun Tuukka siinä useampiakin kertoja kuljeskeli ja sitten se vaan oli, että *moikka taas*

sit seuraavaks tais tulla sipe ja sit toni. niitäkin tietty moikattiin. ja parta-hanukin jossain vaihees siinä tuli. ja mä ainakin ton Manboyn Antin olin näkevinäni myös. Kyllä se se oli.

Porukkaa alko tulee ja siinä sitä sitten seistiin melkeen ensimmäisinä oven edessä. Kaheksaltahan ne ovet sit aukastiin. tai oikeestaan oli se jo yli. Sit meillä ei mitään narikkaan jätettävää ollu, ku kamun isä haki meiän tavarat pois, joten suoraa päätä sinne keikkatilaan. eteenhän me päästin. ei Tonin kohalle, mut ei siihen ollukaan tarkotus, vaan Tuukan kohalle.

Siinä sitten kateltiin lämppäri, Ronnie Star, joka oli hyyyväää!! ja ne jätkätki oli mukavii...sit myöhemmin niiden kaa juteltiin. Apis alko soittaa vissiin puol yhentoist aikaa ja siinä viel alus oli ihan hyvää tilaa, mut sit sielt tuli ne jotkut jätkät, jotka ryntäs eteen. mä ja mun kamu pidettiin siit paikast kynsin hampain kii, vaik välil oliki vähän tiukkaa. pari muuta kamuu joutu siirtyy taaemmas. Siinä sitten noustiin siihen lavanreunaan aitaan nojailee ja täysillä pogottiin.

keikka oli loistava ja olihan se siistii, ku mister santapukkiki vetäs oman soolon...siis se laulo. jouluyö, juhlayö oli biisi! hyvä ääni muuten sillä äijällä! joo tosiaan pari encorea pojat vetäs, mut ei yleisön pyynnöstä huolimatta ilonaa suostunu laulaa. mut tulihan siellä muita hyviä lauluja. esim. reunalla, tuhka ja veri, amerika, mato, piiskaa, silmämuna, mex-tex cowboy...ym. keikan jälkeen suurin osa ihmisist häipy mut me jäätiin sinne viel. ekaks tuli parta-sami, jonka kaa pölistiin ja nimmarit siltä hankittiin. paljasti se meille toisen nimensänkin...ja armeijasta selitti:)

joo sitten sieltä tuukka tuli ja siltä taas nimmarit ja halaukset. ja onniteltiinhan me sit synttäreidenki johdosta. sitten sama taas sipellä. halaukset, nimmarit, höpötykset...

tonia en sitten halaaman kerenny, mutta nimmari tuli, vaikka ohan mulle se ennestäänkin.

mulle jäi käteen osa biisilistaa (pistettiin kamujen kaa neljään osaan, et jokainen sai:)) sipen juomapullo sen nimmarilla. ja ronnie starsin joku logomainos juttu. ja nimmarit, pääsylippu+ täys filmi kuvia.

ja mä pyydän tässä anteeks kaikilta niiltä, joilta vein näköalan seisoessani siinä lavanreunalla. ja terveisiä niille jätkille, jotka siihen viereen tunkes! mä ainakin nautin keikasta. toivottavasti tekin!!

Jenni kiittää ja kumartaa!