4.4.2002 Jyväskylä

(Tonden kisu&>co)

Saavuttiin JKL:ään joskus klo:15.00,painuttiin Mäkkäriin syömään ja kierreltiin sitten kauppoja kun etittiin lahjaa Tonille :) Ei meinattu eka löytää mitään mutta sitte ostettiin sille semmonen söpö pehmee kisu :) (se sopi nimeeni loistavasti,kamut tunnistaa,terkkui niille) Sitten lähdettiinkin mateleen Lutakolle,sillä ei haluttu jäädä viimeiseksi ja missata huippui eturivin paikkoja.. Onneks Lutakolla ei ollu sillon viel ketään ja niin linnoittauduttiin siihen oven eteen odottamaan.. Keikka alkaisi vasta puolen yön tienoilla ja siksi meillä olikin pitkä odotus edessä.. Lopulta porukkaa alkoi lappaa paikalle mutta me ovelat tytöt livahdettiinkin sisälle koska haluttiin varmistaa eturivin paikat itsellemme..Ja oli mielekkäämpää odottaa Apiksii sisällä kuin paleltuu kuoliaaks ulkona..

Istuttiin yhteen pöytään sisällä odottelemaan Apiksia :) kaivettiin kamerat valmiiks laukusta ja tietenkin meidän upeet kortit jotka aiottiin antaa Tonille sitten kun se saapuu :) Nähtiin ekana Hemi,tuo mahtava roudari HEMILLE TERKKUJA !!! Sipe törkeesti käveli meidän ohi sisälle tullessaan,mutta onneks se huomas meidät ja tuli jutteleen meille :) Mä ja Sipe ollaankin jo ihan hyvii tuttui.. SIPELLE HALI JA PALJON TERKKUJA !!! Ooteltiin sitten Tonia siinä ja juteltiin Sipen kanssa.. Sipe teki mun Apulanta laukusta piraatin laittamalla siihen nimmarinsa,eli ny sitä ei ainakaan saa kukaan :)

Klo oli lähempänä puolta seittemää illalla kun Toni saapui.. Vinkkasin Tonille et se tulis meidän luo ja tulihan se :) sain Toniltakin nimmarin mun Apulanta laukkuun joten ny se on tuplasti piraatti.. Sitten mä ja Toni halattiin !! Juttelin siin Tonin kanssa,ja kun kamut oli menny jutteleen Sipelle kerroin Tonille miten epäreilusti maailma mua kohtelee..Kerroin yhest tyypistä joka levittää musta paska juttuja mun kavereille ja tietenkin mua epäillään siit.. (enempää en kerro,mutta tajutonta paskanpuhumista se kyll on mitä se mun ex-frendi on kertonu)... Sainhan mä silt tyypiltä tappouhkauksenkin jos meen oikaseen sen jutun :( Toni oli tietenkin pahoillaan mun puolesta ja pyysi anteeks multa et oli uskonu sitä tyyppii..Halaskin vielä :) TONI:SAAT ANTEEKS!!EN MÄ OO SULLE VIHANEN KUN ET SÄ TIENNY TOTUUTTA !!

Saatiin sit kuunnella kun Apikset treenas..En muista niit biisei ny,mutta ihanaa oli kuunnella..Siit oli niin kauan kun olin viimeks ollu keikalla ja onnenkyyneleet tuli väkisin silmiin..Oli niin ihanaa nähdä Toni pitkästä aikaa ja vielä ihanampaa oli se että mun ja Tonin välit oli kunnossa.. Kun Apikset lopetti Treenit mentiin sitten siihen Tonin luo ja annettiin sille meidän kortit ja yhteinen lahja.. Toni meni ihan sanattomaksi hetkeks aikaa ja sit se sano,et ne meidän kortit oli hienoimmat mitä hän oli siihen mennessä saanut.. Otettiin sitten yhteiskuvia ja kun seisoin siin Tonin kainalossa tiesin että väärinkäsitys oli unohdettu..

Mentiin sitten varaan paikkojamme lavan edestä kun Toni katos takahuoneeseen.. Päästiinkin siihen Tonin eteen ja siin sitten oltiin koko keikan ajan tappelemisesta huolimatta.. Otin koko keikan ajan kuvia,mutta niitä ei tosin mee kuin PARHAILLE ja LUOTETTAVILLE kamuilleni :) Lämppäri bändi osoittautui loistavan hyväksi :) En ollut aiemmin kuullut järjestyshäiriötä,mutta tän keikan jälkeen tykkäsin siitäkin :) mut ei se Apulantaa voita kuitenkaan sillä AL=BEST!!! Apulanta aloitti keikkansa puolilta öin..Huusin keuhkoistani melkein kaikki ilmat pihalle kun Toni tuli lavalle :) Reunallat aloitti loistavan keikan ja mun&>kamujen keikkafiilis oli saavutettu... Vedettiin sitten Tonille onnittelulaulu koko yleisön voimin.. Minä ja kamut laulettiin Tonille Saksaksi ja Toni katsoikin meihin hymyillen kiitellessään laulusta :) Biisilista ei tuu nyt täydellisesti mieleen,mut nää biisit siel ainakin rytis: Todistajat,Odotus,Muistijäljet,003,USA,0010,Ruhtinaat,MexTex ,viivakoodi..Eka encore biisi oli Silti onnellinen ja sitä seurasivat Käännä se pois,Teit meistä,Mitä vaan,Kadut ja silmä..Ja toisessa encoressa jytis se niin ihana Piiskaa!!! musta täss keikassa oli jotain ihanaa,ehkä siks kun oli Tonin synttärit :) Tonin välispiikki Piiskaa biisissä oli ihan huippu.. meni tälleen:eins-zwei-eins-zwei-drei!! Ja se Tonin ja Samin yhteinen aloitus Viivakoodi biisis oli upee..Hienoo pojat,kyll teill vuorotellen soittaminen toimii Ja se Tonin turvallista kotimatkaa veisu ekan encoren lopussa oli ihan huippu!!!KIITOS TONI :)

Keikan jälkeen oli helvetin kuuma ja väsytti,mutta piti käydä halaamassa Tonia :) Sieltähän mies löytyi baarin puolelta ja halattuamme juttelimme siinä viel pitkään henkeviä.. En maininnut enää sanallakaan sitä väärinkäsitystä ja eipä minun tarvinnutkaan sillä Toni näytti niin onnelliselta seurassani,et uskoin koko jutun unohtuneen.. Mutta sen tyypin osalta joka Tonille minusta paskaa puhui, juttu ei jää tähän..Sen kanssa en ole missään tekemisissä koskaan,anteeksi pyyntö on turha !!! Kiittäköön onneansa että Toni antoi mulle anteeksi :) (syyllinen tunnistaa kyllä itsensä)

Ja ny olis sitten kiitosten aika: eli ISOIN KIITOS TONILLE,TUUKALLE,SIPELLE JA SAMILLE UPEESTA KEIKASTA !!!WE LOVE YOU FOREVER :) KIITTI LUTAKON JÄRKKÄREILLE IHANASTA ILLASTA :) KIITOS TEILLE KAMUT JOTKA OLITTE KANSSANI JUHLIMASSA TONIN SYNTTÄREITÄ TUONA ILTANA LUTAKOSSA,FRIENDS FOREVER :) JA KIITTI KAIKILLE LUTAKOSSA OLLEILLE !!!