4.4.2002 Jyväskylä, Lutakko

(Sari&>Jossu)

Ennen keikkaa:
Tultiin lutakon pihaan klo:n.16.00, eikä siellä ollut MUITA! Siellä sitten seisottiin ja kuunneltiin kun Apis treenas. n. 16.30 Toni ja Sami tuli ulos, moikkasimme ja halattiin:). Saatiin ihania kuvia Missä jossu oli Tonin kans halikuvassa. Toni pörrötti Jossun hiuksia ja antoi vielä pusun päähän:) Sami oli jo lähdössä kaupungille, mutta pyydettiin se sit Tonin kans samaan kuvaan. Toni sitten sanoi: Ei Samista tarvii mitää kuvia ottaa, että ku kuvat kehitetään Samin kohalla on vain musta läiskä, ja heitti Samia lumipallolla:) (Naureskeltiin Samin ja Tonin mukana.) Sit ne lähti kartsalle. Vähän myöhemmin Sipe tuli ulos ja moikkasimme ja halittiin:) "Maksettiin" Sipelle 10 vuotis keikalta purkat takasin korkojen kera:) Olimme ostaneet Sipelle sydäntikkarin ja karkkeja. Sipe oli ilonen ja lähti hotelli huoneeseensa.

18.00 Alko porukkaa lapata paikalle. Terkkuja kaikille!!

keikka:
Oltiin seisottu pihalla 5 tuntii ja vihdoin ovet avattiin. Ryntäsimme sisään heti Ensimmäisinä! Narikassa tuli vähän ongelmia kassien kanssa kun ne luuli et niis on viinaa. Siellä oli Tonille ISO lahja ja Tuukalle vähän pienempi. Narikasta päästyä Jossu juoksi keskelle tankoa Tonin Mikin ETEEN! Siellä ei näkyny ketään Tangon lähellä. Sari ryntäsi heti perässä Jossun viereen Tuukan puolelle.( siellä narikassa oli ihana mies joka laitto Sarin takin ilmaseks narikkaan:))

Joskus n.22.30 lavalle asteli Järjestyshäiriö (Jyväskyläläinen bändi) Oli ihan hyvä show... 00.00 jälkeen APULANTA asteli lavalle raikuvien huutojen saattelemana. Kun Toni tarttui kitaraansa alkoi reunallat- biisi soimaan. Siinä eessä oli saatanan kuuma. Vielä kaiken lisäks isot korstot jotka titenkin päissään röhnötti meidän päällä. Tunnelma oli katossa. Ekan come backin aikana Jossun päälle kaadettiin iso tuopillinen vettä ja nosti apiskassit lavan reunalle ettei lahjat menis pilalle. Väli speakin aikana Toni kehui kasseja. AI NIIN! reunallat biisin jälkeen laulettiin Tonille onnittelu laulu. Toni Kyseli toivebiisiä Ja vetivät sitten Tuhka ja veri-biisin. Viimeinen Apiksen biisi oli tietenkin ANNA MULLE PIISKAA!! Piiskan jälkeen Toni soitti Deep Purplea. Sipe tuli heittää rumpukapuloita, Jossu ojensi kätensä Sipeä kohti. Sipe huomasi Jossun ja pujotteli kapulan Jossun käteen. Jossu oli ihan saatanan ilone!

Menimme takahuoneen ovelle seisoskelee ja Tuukka tuli ulos. Annettiin lahja. Tuukka sano: ÄLkää nyt herran jumala tätä mulle antako, antakaa Tonille. Sanottiin takas et: Sullakin on kohta synttärit et se on vartavasten ostettu sulle. Tuukka kiitteli ja kirjotti nimmarit apiskasseihin ja halit päälle. Ja tietenkin otettiin kuvia. Ei muisteta oliko Sipe joka seuraavaks tuli mut kuitenki Jossu kiitteli kapulasta ja taas otettiin kuvia ja taas saatiin halit:) Puhuttiin sit siin jonkin aikaa kunnes Toni sit tuli viimeinkin. Moikattiin ja annettii lahja. Toni katso meitä ja halas ja kiitti sen jälkeen. Otettiin sit taas kuvia. Toni sano Sarille yhes vaihees et: Tässähän on hyvä olla et me lähetään tonne kaupungille hengaamaan:) Kun kuvia otettiin Sarista ja Tonista, Toni laitto Sarin letin sen suuhun ja toisessa kuvassa Toni laitto kätesä Sarin suun eteen:) 02.00 jälkeen järkkärit Käski meidän lähtee ku lutakko meni kii (oltiin vimesii koko lutakossa) Vilkutettiin sit Tonille ja Sipelle ja lähettiin kotii. Terkkuja kaikille jotka tuli tutuks! Terkkuja myös Tonille, Tuukalle, Sipelle ja Samille+ Kiitos että olette olemassa!:) Tonden kisu nimimerkillä oleva ihminen et täs ois nyt vähän faktaa: Mieti seuraavaks mitä kirjotat. Ootko nähny unta? Et mieti sitä. Terkkuja vaan sinnepäin:)