5.4.2002 Kauhajoki

(mirja)

Eli saavuttiin kahden kaverin kaa Urheilutalon pihaan jo seittemän aikaan,eihän siel ollu viel ketään sillo.Ja ihmeteltiinki et onks tääl muka Apulannan keikka??!:) Varmistuuduttuamme asiasta käytiin välil keskustas ja tultiin takas ennen kaheksaa. Sillon pihalle oli jo ees vähän kertyny paikallisia nuoria ryyppäämän,ja viimestään siinä huokastiin helpotuksesta et on tääl tänään Apis:)

Ostettiin liput kaheksalta ja suunnattiin musiikin suuntaan.Ja kyllä, niinku olin kuullutkin ovelle,Apishan se siellä lavalla harjotteli:) Olin sairaan onnellinen!! Katottiin siinä sit Tonin, Sipen ja Partiksen soittoa. Ne soitti siin muistaakseni Tuhakan ja veren ja muita,joita en tietenkää enää muista:( Olin nii onnellinen etten enää muista mitä ne soitti.Noh,sit ku ne lopetti,Toni jäi häärimään sinne lavalle ja me oltiin siel salin reunalla kattomas innokkaina:) Pian rohkasin mieleni ja menin Tonin luo antaakseni sille onnittelukortin.Mut ennen ku annoin sen kysyin terävästi et sano eka muistakko mua? Toni sano jotain et joo ekkös sä ollu sieltä Urjalasta? Ja heti sen jälkee no ei ny,kai mä ny sut muistan! (mä jo ehdin säikähtää mut tajusin onneks heti et se vaan vitsailee) :) Ja annoin sen kortin sille. ET ONNEA VIEL TONILLE!!!Ja kiitti ku sain ottaa siin kuvan! Annoin kans sellasen pehmolelun sille,kyl näytti tykkäävän,ku se sen kaa kierteli ympäri salii.

Kävin muuten juttelee Tonin kaa enemmän sit ku näin ettei sil varmaan kovin hauskaa siel oo yksin tepastella ympäri salii:) Oli vaan yks sotku selvitettävä puhtaammaks sen kaa... Ja hyvinhän se meniki,mä jo olin pelänny et mä vaan nolaan itteni Tonille mun kaverin takia! (HUOM!mun entisen ystävän takia!Josta en olis IKINÄ kuvitellu sellasta!) (tajutonta valehtelemista) Mut ei siit sen enempää.Sanon vaan kaikille jotka tän lukee,et älkää luottako ihmisiin silmät kii!!! Vaik olisitteki varmoja et kyl toiseen voi luottaa...

Siel salis ei muutenkaa ollu viel yhtää porukkaa!Vaik ovet oltiin avattu ja sisälle kyl olis päässy,mut hyvä niin,saatiinha me kattella rauhas niitten touhuja siel:D Ja Inistäkin nähtiin ku nekin soitteli siel ja laitto kamat kuntoon niinku AL.(Tai no Tuukkahan ei ollu siel viel sillo)

Sipenki kans juteltii,jolloin kaverinikin uskalsivat tulla lähemmäs:) Oli aivan upeeta pitkästä aikaa jutella Sipenki kans!!Ja kylhän Sipe sano muistavansa mun kaverin Lutakosta marraskuun keikalta,ku kysyin siltä.Hyvä niin:)

Keikka oli ZAIRAAN HYVÄ!(tosin,koskapa ei olis??) :) Ensi Inis lämmitteli,niinku Sipe meille oli sanonukki. Oli ihan hyvä,soitti hyvää musaa,mut ei jengi kuitenkaa lämmenny tarpeeks... Noh,sit koitti aika jolloin vihdoinki Apis asteli lavalle! Mä olin varannu siin itelleni eturivin paikkaa,ja olin nii ilonen ku ne tuli ja sain otettuu hyviä kuvia siin:)

Reunalla oli alotusbiisi,(niinku tais olla Lutakoski 4.4) Tonilla oli mahtavat punaset tennarit jalas!!Vähä oli upeet:) Ne soitti moooonta biisiä,joita en enää tarkalleen muista,noh riittää varmaan ku sanon et parhaimmat biisit:) ...(suunnilleen)...

mut yks hieno juttu oli kyl se ku ne yleisön toivomana tuli takas lavalle ja Toni laulo Suvivirren!!:) Tottakai yleisö yhty mukaan:) Ja sen jälkeen Toni laulo viel jonku muun jota en ees tiedä mikä se oli.Nooh,hauskaa kuitenki oli,ehkä se riittää!:)

Hyvä juttu muuten oli ku Toni koko ajan tiputteli plektrojansa,nii sainha mäki siit lattialta otettuu itelleni yhen=) En kyl usko et Toni siit pahastu,sehän sano keikan aikana et nää plektrat on ihan paskoja=)

Oli muuten TOSI siistiä huomata Tuukan bassos yks juttu! En tiiä viittinks täs sitä kertoo...(?) Mun kaveri sen kyl jo tietää,okei,pakko kertoo,eihän kukaan mua kai tääl tunnista,eikä tunne mun kaveria josta ny puhun.Nimittäin mun kaverin kuva on Tuukan bassos;) En olis kyl uskonu et se sen kuvan siihe laittaa,mut laittohan se niinku lupas!(joskus marraskuus keikalla, ku juttelin Tuukan kaa,nii se sano laittavansa sen bassoonsa ku tää mun frendi oli pyytäny antaa sen vaan tuukalle)

Keikan jälkeen oli uskomaton fiilis:) Kaikkihan sen kai tietää,et *pakko päästä pian uudestaan*:)

KIITOS APIS &> SAMI MYÖS!!