5.4.2002 Kauhajoki

(Tonden kisu&>co)

Tultiin keikka paikalle puoli kaheksan aikoihin mutta ei siell sillonkaan kummosesti porukkaa ollu joten päästiin melkei oven eteen.. Siin sitten odoteltiin sisään pääsyä ja juteltiin ilmeisesti jotain ihan täysin skitsoa keskenämme,sillä muiden lähellä olevien ilmeet olivat katsomisen arvoisia :) Alkoi siinä sitten tulla kylmäkin mutta ruvettiin sitten pomppiin siin että vähä lämmettiin.. Päästiin livahtaan sisälle klo 19.45,annettiin liput järkkärille ja suunnattiin sitten musiikin suuntaan.. Mun sydän parka oli haljeta onnesta kun näin Tonin siel lavalla treenaamassa... Jäin kuunteleen silmät onnen kyynelissä sitä niiden treenaamista... Sipe huomas mut ja vilkutti mulle rumpujen takaa..Hymyillen vilkutin takaisin ja jäin odottamaan että Sipe tulisi jutteleen mulle ja mun kamuille.. Apis lopetti treenit ja Sipe suuntasi lavalta meidän luokse..Saatiin kaikki kolme halit ja nimmarit :) Sipe muisti meidät jokaisen koska me kaikki oltiin Lutakon keikalla 04.04.. Eipä aikaakaan kun Toni saapui luoksemme vihellellen ärsyttävästi..(en ny muista mitä se vihelsi sillon,mutta se sai mut ja mun kamut nauraan) Mä ja Toni halattiin ja kerroin Tonille pahoitteluni siitä ettei mulla ole nyt näyttää sille keikoilta otettuja kuvia.. Toni veti mut kainaloonsa ja kamut otti kuvia.. Mä vaan siin onnellisena seisoin Tonin vieressä ja kamut sano et mä melkein itkin ilosta..

Mentiin sitten lavan luo varaan paikkoi ja päästiinkin ihan eturiviin kun oltiin ajoissa sisällä :) Huudeltiin kaikkee älytöntä sinne lavan suuntaan että saatas Apikset nopeammin lavalle :) muilla ihmisillä siin meidän lähellä oli suunnattoman hauskaa meidän kustannuksella..Mikäli muistatte meidät kolme skitsoo likkaa,tai tunnistatte ittenne niin terkkui teille !! Keikka oli sinäänsä aivan loistavan upee !!!! mä en ala ny luetteleen biisei tähän,vaikka mulla biisilista onkin :)sillä sanon tähänkin vaan näin että, ne soitti just ne kaikista parhaimmat biisit :) Sain saalistettua itselleni kaksi Tonin plektraa joista toisen sai mun kamu :) Kerronkin tässä yhen jutun,eli sen että se Tonin Plektra jonka se antoi suoraan mulle käteen roikkuu nyt hopeisessa ketjussa mun kaulassa ja siin komeilee myös Tonin omakätinen nimmari :)mutta se onkin toinen juttu se..

Keikan jälkeen väsyneenä mutta onnellisena suunnistin juttelemaan Tuukan kanssa..Tuukka tunnisti mut heti ja me halattiin.. Kysykin multa että mites mä ny tänne asti kerkesin :) sanoin että ei Jyväskylästä Kauhajoelle oo kauhee matka.. Juteltiin sitten niitä näitä ja Tuukka kirjoitti söden omistuskirjoituksen mun itselleni varastamaan biisilistaan.. (kamut,te tiiätte mitä se siihen kirjotti).. Tonikin saapui paikalle ja kirjoitti myös jotain todella omalaatuista siihen biisilistaan(*hih*tietäsittekin vaan,kamut kyll tietää) otettii sitten viel kuvii kun kamut saapu siihen.. Mulle tuli suunnaton ikävä Tonia just kun oltiin lähdös, ja niimpä juoksin takasin sisälle halaamaan Tonia :)

KIITTI APULANNALLE TAAS IHANASTA KEIKASTA!!

ja Tonille tiedoksi,me nähdään pian :) ja saat kuvii sillon,oot rakas :)I LOVE YA!!!!