6.4.2002 Nivala

(KisuTyttö&>sen frendit)

tultiin keikkapaikalle hyvissä ajoin,sillä ei paikan löytämisessä ollu ongelmia kun osattiin kerran Nivalassa liikkua ihan hyvin :) on tää mahtavaa kun on rahaa ja voi käydä niin monella keikalla kuin vaan haluaa :) Oltiin siellä perillä ennen Apiksia,aika omituista..Oltiin siis todellakin aikaisessa :) mentiin sitten siihen ovien taakke venaileen jos vaikka päästäs livahtaan sisälle..Mutta ei,järkkärit katto vihasesti meit aina sisälle pyrkiessämme joten pakko oli vaan palella ulkona :( Nähtiin sitten Apisten dösän tulevan siihen pihaan ja jäätiin katteleen kun Hemi taitavasti parkkeerasi sen.. Ooteltiin niin kauan,kunnes Parta tuli sielt ulos ja mentiin jutteleen sille heti :) Samiki naureskeli sille et me ollaan taas siel miss neki ja meidän käskystä se huusikin dösään sisälle et"Tonin naiset on täällä!!"vähän me naurettiin mun kamujen kanssa :D

Kohta tuli Sipekin ulos ja me halattiin melkein heti :) Sanoin Sipelle et olin voittanu lotossa ja sen takia kävin näin monella keikalla :) kyll me mun selitykselle naurettiinkin kauan kunnes sain sanottua että mummi vaan anto mulle 500 euroa rahaa et voin käydä keikoilla :) Kamut otti kuvii musta ja Sipestä ja mä otin kuvii kun Sipe kirjotti niille nimmareita.. Kysyttiin Hemiltä et saadaanks tulla dösään moikkaan Tonia ja pienen taivuttelun jälkeen Hemi myöntyi ja antoi meidän tulla :) Toni ilahtu meidän näkemisestä ja halas meit kaikkia :) annoin Tonille jotain vanhempii keikka kuvia ja tykkäshän se niistäkin..Lupas että se ostaa mulle jotain synttärilahjaks ja lähettää postissa.. Kerroin Tonille mun synttäripäivän jonka se talletti kännykkäänsä :) Ei ainakaan unohda..kamut tietää täst jutust muutakin,jota en ihan kaikille voi kertoa...

Mentiin Tonin perässä ulos Dösästä palelemaan ulos ja ruinattiin et päästäs sen mukana sisälle.. Toni lupas jeesata meitä ja oltiin onnesta soikeena kun saatiin kävellä jonon ohi sisälle Tonin perässä :) kateellisia katseita kyllä tunnettiin niskassa.. Sisällä sitten saatiin kuunnella kun AL treenas..Taas me onnelliset kolme muijaa oltiin etulyönti asemassa muihin nähden.. Otin kuvia kun AL treenas ja mulla onkin ihan huippui kuvia kokoelmassani joka vaan kasvaa keikka keikalta :) Toni hymyili mulle onnellisena kun menin ihan lähelle ottaan kuvaa :) Ehdittiin jutteleen niiden treenien jälkeen ainakin puoli tuntia,ennenkuin Toni kumarrettuaan meille upeesti toivotti ihanaa keikka iltaa ja poistui takahuoneeseen..

Mentiin salamana siihen lavan eteen ja ehdittiin varata paikat Tonin edestä..Eikä luovutettu paikkojamme vaikka niistä tappelua käytiinkin.. Keikka oli loistava,siellä jytis taas kaikki biiseistä parhaimmat :) päätelkää sitten itse mitä biisejä ne oli :) Mulla oli ainakin jalat todella kipeenä siit riehumisesta ja löin varpaanikin ikävästi johonkin..

Keikan jälkeen jäätiin oottaa Apislaisia nimmareiden jakoon.. Sipe tuli jutteleen meille ja kirjotti nimmarin mun käteen ja hienoon valkoiseen viivakoodit huppariini :) Otettiin taas kuvia ja ny pääs kamuni kuvaan Sipen kanssa :) Kamut otti musta sellasen ihanan kuvan missä minä onnellinen seisoin Tonin ja Tuukan välissä :) ihanasti lämmittää sit kun saa katella sitä kuvaa myöhemmin Sain kyll Tonilta ja Tuukaltakin nimmarit siihen huppariini ja halit päälle :)TONI JA TUUKKA KIITTI KAIKESTA!!!

Ny ois taas kiitosten aika: ELI KIITOS JÄLLEEN KERRAN APULANNALLE LOISTAVASTA,IHANASTA JA IKIMUISTOISESTA KEIKKA-ILLASTA!!WE LOVE YOU :) KIITTI HEMILLE SIIT ET SAATIIN TULLA KÄYMÄÄN TEIDÄN DÖSÄS SE ON SUPER SIISTI :)

TONI:nähdään Alavuudella :)ei multa rahat oo vieläkää loppunu,et kyll mä sinne viel ainakin tuun :) saat sitte kuvia kun nähdään :)