29.5.2002 Alavus

(Mirja)

Elikkä, pakko nyt kertoo edes vähän tänne keikkatunnelmia,vaikka tää ei virallinen keikka ollutkaan. Apis alotti siinä kuuden mais. JA KIVAA OLI!:D Oli tosi siistii huomata et APIS halus lämppäröidä Alavutelaisia bändejä!!

Oli ihanaa kuulla Saasta-biisi livenä ekaa kertaa, ku tähän mennes sitä en ookkaa kuullu ku mafialta vaa. Muita biisejä oli mm. reunalla, ...silti onnellinen, 0010, viivakoodit, Amerika...ym... Tuukan puuttuminen ekaks vähä harmitti,mut kyl se Yli- Pihlaja tuuras tod. vauhdikkaasti:)

Oli hyvä juttu ku tajuttiin ottaa videokamera mukaan:) Nyt saa sit kattoo jälkeenpäin sitä:) Valokuviakin tietty tuli otettua.

Keikan jälkeen Toni ja Sipe tuli jakaa nimmareita, josta suuri kiitos herroille:) Paikalla oli meinaan niin paljon pienempiä faneja jotka ei oo koskaan päässy näkee Apista, saatikka sitte mitään nimmaria saanu itse Apislaisilta. Juttelin Tonin ja Sipen kaa jotain ja sitten siinä illansuussa AL:n bussi lähti ja otti suunnan kohti Helsinkiä. Toivottavasti matka sujui hyvin:)

Unohtumaton keikka, taas jälleen, KIITOS! Tulkaa joskus toistekkin Toukovestareille!!!