30.5.2002 Helsinki

(romu)

Tulin neljän jälkeen stadionille, ja oottelin siellä sitte että portit avautuu... juostiin eteen mun kaverin kanssa (joka ei tosin ollu sallittua) ja päästiin eteen, mut sit kyllästyttiin seisomaan kiinni aidas ja apulanta kylttikin ois ollu vaikeeta saada esille, joten mentiin n. metriä taaemmas ja se autto...

no sit se alko tuli näit turhanpäiväsii esiintyjii: Fintelligens,Kirka,...Hurmerinta,Kaija Koo, Tik Tak, Nylon Beat...... mut sit tuli Tehosekoitin, ne veti "Lentää lentokonetta" joka on mun lempibiisi niiltä ja hoilasin sitä kurkku suorana, tylsää et ne veti vaan yhen biisin.. sitte tuli taas jotain paskoja : Don Huonot, Kwan,Ismo Alanko....ja konsertti veny ja veny, meinas mennä hermot ku ei vilaustakaan apiksesta... ja sitte ne tuli:

sipellä oli mustaks maalatut silmät,tuukan hiukset,iho, ja vaatteet oli mustat, parta-samin vaatteet,iho,parta ja hiukset oli kans pikimustat... ja sitte vuoden ilmestys TONI se oli punanen mustilla housuilla ja talli päällä ja sen ihossa oli sellasia mustia valumisjälkiä ja sillä oli sellanen "piruntalikko"! eka ne veti Viivakoodit ja kaikki hyppi ja bailas mukana ja meiän kyltti loisti! ja toni heitti sen piruntalikon yleisöön...parata-samin kitarasta rupes tulee kipinöitä, ja ne aloitti SAASTA -biisin ja sit niil räjähteli jokapuolel tulta ja jotain ilotulitteita ja räjähteitä, toni veti biisiä ja aina välillä tulilieskat sytty... UPEE SHOW! kiitos toni,tuukka,sipe ja parta-sami!