2.6.2002 Heinola

(Enkelin poikanen)

Oltiin kamuni kanssa päätetty, että tullaan Kesäteatterille n. 45 min. ennen ku keikka alkais.Hölmöinä aateltiin et sehä riittää ja saatais hyvät paikat... just joo!Porukkaa oli jo iha mielettömästi paikalla, mikä ei sinänsä ollut ihme kun oli niin hyvästä bändistä kyse kuin Apulanta, ja viime kesänä oli ollut ihan yhtä paljon porukkaa.Kumma kun siitä viime kesästä ei siltikään viisastuttu... :) Silti mentiin niin eteen kuin viitsittiin tunkea, kolmanteen riviin, ja siinäkin sai taistella koko ajan paikastaan.Kajareista kuunneltiin Madonnaa keikan alkua odotellessa... Sipe ja Parta-Sami käväisi siinä lavalla kerran, ja se aiheutti jo kiitettävän huudon, että mitä keikalla sitten olisi...

Sitten kun se hetki koitti että Apis tuli lavalle, huuto oli tajuton!!!Kun biisejä alettiin soittaa, kaikki osasivat sanat ja olivat messissä mukana.Taaksepäin katsellessani että istumapaikoilla olevat vanhemmatkin ihmiset taputtivat käsiään yhteen... "Pogoalueella" olevat olivat tosi hurmoksessa; koko ajan lenneltiin siellä, ku kaikki pomppi.Sehän on kuitenkin vaan hyvää keikkameini9nkiä, ettei sekään erityisemmin haitannu!!! :)

Biisejä oli ainakin Reunallat, Viivakoodit, 0010, 003, Muistijäljet, Ruhtinaat, encorena Odotus ja Anna mulle piiskaa.Encore olikin tosi komea; lavalle tuli piruntapaiseksi pukeutunut nainen joka sitten kävi ruoskimassa poikia... :)

Tosi komea keikka, vaikka Toni taisi sanoissa vähän sekoilla ja piti poikien melkein heti jo lähteä seuraavalle keikalle, niin ettei juttelemaankaan päässyt... :( Thank U, Apulanta, ens kesänä uudestaan sama hurmos!!!! :)