2.6.2002 Heinola

(Mirja)

Tulin Alavudelta lahtelaisen kaverini kanssa Jyräyksiin hyvissä ajoin. Porukkaa oli sikana, mutta se ei haitannut, koska aikomuksiimme ei kuulunutkaan änkeytyä eturiviin vaan jäätiin suosiolla taakse että sain videokuvattua mahtavan keigen:)

Tonin tervehdys:"Hyvää päivää Heinola!" -kajahti ja sit eka biisi Reunalla, jota seurasi Saasta, 003, Kadut, Ei yhtään todistajaa, Mitä vaan, Viivakoodit, Muistijäljet. Sit Toni sano et "seuraavaks tulee biisi joka teidän täytyykin laulaa jo oikein lujaa!" Ja seuraavana tulikin "Teit meistä kauniin", ja sitten vielä Amerika, Tuhka ja veri, Ruhtinaat, ...silti onnellinen, 0010. Ja encorena Odotus ja Anna mulle piiskaa jolloin lavalle tuli nahkapukuinen nainen piiskaamaan Tonia ja Partistakin.

Tosi hyvä keikka!!Mahtava meno!Vaikka ite en mennykkään hyppimään,kameran kans;) Nyt saa sit taas pomppia olohuonees;)

Eli kuten huomasitte: biisejä riitti, yleisö pogos kybällä ja jopa vanhukset penkeissään taputti ja hurras:) Ja arskakin paisto.Toni sanokin että "ku Heinolan pojat kotiareenalla vetää nii auringon pitääkin paistaa." Niinhän se on.

Tajuttiin sitte kaverin kaa lähtee sinne aidan luo metsästää nimmareita jo ennen ku viimenen biisi ees alko. Ja näin varmistin ainakin itselleni nimmarit ja Tonin halauksen:) Kiitos ja kumarrus, Provinssissa nähään.