2.6.2002 Heinola

(Tonden Kisu)

Kolmas kerta peräkkäin Heinolassa!! mutta mä niin rakastan Heinolaa..Kohtasin kaverini Torin laidalla eikä tämä ollut edes vihainen vaikka myöhästyinkin 15min.sovitusta tapaamisesta.. Lähdettiin käveleen kohti paikkaa jossa Apulanta soitti!!! Annoin kamulleni kuvia Lutakon keikalta ja se kiitteli.. Valittelin etten ollu saanu Alavuuden kuvia vielä mutta lupasin lähettää niit kun saisin ne :) Kerroin tälle luotettavalle ystävälleni myös siit inhottavasta sotkusta jonka olin saanu kokea sen petturi ystini takia :) kamuni oli hirmu vihainen sille saatanan paskanpuhujalle,mutta onnellinen siit että Tonin ja mun välit oli yhä kunnossa..

Saavuttiin keikkapaikalle ja huomattiin et AL:n keikkaan on kaks tuntii aikaa..Mentiin sitten Backstage alueen rajana olevan aidan eteen istuun ja jutteleen.. Säikähdin suunnattomasti kun Toni ilmesty siihen meidän taakse ja kysy mitä me siin istutaan.. Sanoin sille et me ootetaan keikkaa.. Sit mä kysyin terävästi-"Muistaks mua??"Toni mietti hetken ja olin vajota epätoivoon,mut sit se sanokin.. "-sä oot se kisutyttö Lutakosta,kyll mä sut muistan" halasin Tonia ja sain nimmarin hikinauhaan joka oli kädessäni..Kamuki sai Tonilta halin ja nimmarin... Manailtiin Tonille siin sitä et miks ei saada tulla sinne missä se on.. Sipeki ilmaantu siihen meille jutteleen ja saatiin nimmarit ja halit siltäkin.. Annoin Tonille niittiranne nauhan ja nauha löysi pian paikan omistajansa vasemmasta ranteesta.. Sipelle annoin itsetehdyn ystävännauhan.. otettiin kuvii Tonista ja Sipestä..Yhteiskuvatkin onnistu :) siinähän se kaks tuntia menikin hyvin.. Käskettiin Tonia sanomaan terkkuja Tuukalle ja juostiin sitten äkkiä eturiviin odottamaan keikkaa..

Keikka oli ihan loistava vaikka juttu hetki Apisten kanssa jäi elävämpänä mieleen..Toni vilkutti meille lavalta ja me huudettiin ihan kauheesti.. Mutta kyllä oli kuuma keikan jälkeen.. jaksettiin tuskin kävellä takasin siihen aidan luo ja pian tuli Tuukka siihen.. Annettiin sillekkin rannenauha ja saatiin halit+nimmarit :) kun pojat sitten lähti keikkapaikalta vilkutti Toni meille..

KIITTI IHANASTA KEIKASTA JA VARSINKIN VIELÄ IHANAMMASTA JUTTUHETKESTÄ TONILLE,TUUKALLE JA SIPELLE!! KERTOKAA PARRALLE TERKKUJA!!WE LOVE YA FOREVER !!