29.6.2002 Ylöjärvi, Räikkärock

(Jenni)

Meidän matka alko kaverin kanssa jo perjantaina. Lähdettiin sillon meidän mökille Urjalaan, joka on noin 50 kilsan päässä Tampereesta. Siellä oltiin pari yötä ja sunnuntai aamulla lähdettiin Ylöjärveä kohti. Oltiin perillä joskus puoli kahdentoista aikaan. Porteilla odoteltiin joku tunti, kunnes päästiin sisään festarialueelle. Ja eturiivinhän kävi matkamme. Siinä katsoimmekin kaksi ensimmäistä bändiä, mutta sitten iski sellainen vessahätä, että oli pakko lähteä. Ja paremminhan sieltä kauempaa oikeastaan näki, kun näki kunnolla koko lavan, rumpalia myöten. Apulannan aloittaessa olimme aika takana, mutta sieltä sitten siirryttiin lavaa kohti. Ja lopuksi oltiinkin ihan mukavan lähellä.

Aloitus oli taas Reunallat-Saasta yhdistelmä, jota seurasi mm. Muistijäljet, Kadut, 0010, Ruhtinaat, Amerika, Tuhka&>veri ym. Ja encoressa jälleen Odotus sekä Piiskaa. Toni myöskin ilmaisi kantansa siitä kumman olisi pitänyt voittaa jalkapallon maailmanmestaruus. Saksaahan se Toni kannusti. No, Brasilia sen voiton kuitenkin vei. Parta-Samin vitsiä ei tällä kertaa kuultu, mutta ei kai sitä aina kerrotakaan.

Ja lopuksi terveisiä niille Ikaalisten tytöille, jotka tuli meille juttelemaan sillon siellä porttien luona. Sekä Ainolle (Turusta?) joka nähtiin Kårenissa sekä DBTL:ssä.

Jälleen kerran kiitos ja kumarrus Apulanta-yhtyeelle.