8.6.2002 Turku

(Meiju)

Meijun ja Miran himpunverran erilaisemmat Apulannan keikkakokemukset

ensin 08.06.2002

Turkuun saavuttuamme otimme ensin vähän auringosta virtaa Suomen Joutsenen kyljessä, jossa notkuimme koko DBTL:än ajan.

Miran kanssa me sitten lähdimme lampsimaan kohti Samppalinnaa, ja täytyy kyllä vieläkin vähän kiroilla niitä kamalia portaita.

Suuntasimme tuttuun Tuukan kulmaan ja tilaakin oli vähän humputella ja verrytellä väsynyttä jalkaa. Myönnettäköön että "Saasta"-kipaleesta on muodostunut ehdoton keikkasuosikki, ja jos koipireisi oli hellänä ennen keikkaa, niin se ei ollut mitään verrattuna keikan jälkeisiin tunnelmiin. Miran kanssa oltiin kyllä taas niin liekeissä keikan jälkeen, että sain naisen jo ylipuhuttua myös sunnuntain Marilynin keikalle. Tai no, mä olin jo aiemmin päättänyt että sinne mennään kun ollaan Turkuun asti tultu.

Kaikki muut poistuivat Sunnuntaipäivän mittaan paikalta, ja mun riesaksi jäi ajaa meidän kesäauto "Festival Devil" kotiin helsinkiin. Heppu joka auton osittain omistaa sano vielä lähtiessään: "Meiju, se on ihan samanlainen auto ku kaikki muutkin". Joo muuten kyllä, paitsi tankatessa piti työntää sormi jonnekkin bensatankin vieressä olevaan putkeen ja muutenkin tankata vaan kympillä kerrallaan, koska "tankki saattaa vähän vuotaa". Pohdittiin Miran kanssa jo repliikkejä avun saantia varten<85> Tuntui kyllä että "kiltti setä, voitko työntää sormen reikään" olisi saattanut aiheuttaa hieman pahennusta, joten hylkäsimme sen. No anyway, monen tunnin notkumisen ja yleisen töhöilyn jälkeen, kello oli sen verran että jouduttiin kerran vielä kiipeämään Samppalinnaan Rasmuja katsomaan, jonka jälkeen laukattiin kuin hummat alas "linnasta" ja otettiin kumijalka Marilyniin. Notkuttiin tunnin verran Tuukan kulmassa, ja ennen keikkaa saatiin myös osamme järjestysmiesten "hyvästä käytöksestä". Musta tuntu että me oltiin vaan kaks limasta möykkyä siinä etupellissä, ja hävetti niin paljon oma ulkonäkökin että olis ehkä voinu olla pussi päässä.

Ja se keikka! Se oli tietenkin timanttinen niinkuin aina, ja Marilynin lavakin oli aika tykki, valokuvauksen kannalta. Myönnettäköön että mun pohkeet ei enää ollu niin innoissaan "Saastasta" kuin aikaisemmin, mutta silti sai vähän puristettua. Yksi parhaista keikoista todellakin. Sipen rumpusoolot hallitsi, ja Toni oli lupsakalla tuulella. Ja Tuukka joras! Se on tärkeintä! Jos joku asia nyppi, se oli todellakin se pyylevänpuoleinen järjestysheppu joka hitto blokkas multa Tuukan kokonaan ja musta tuntuu ettei se paljon muualle katellu kun mun paidan kaula-aukosta sisään! Senkin hikoileva s***! Ja Mira vaan naureskeli mulle, koska näytin kuulemma "niin pieneltä ja säälittävältä" kun yritin katella sen mahan alta Tuukan esiintymistä.

Riemu ratkes siinä vaiheessa kun nämä kaksi väsynyttä mutta onnellista limaista möykkyä raahautui "Festival Devilin" luokse ja ryhdyttiin roplaamaan kuskin ovea auki. (joo eihän se apparin puolen ovi kuulemma toiminu ku joskus 80- luvulla viimeksi) Eihän me tietty mitään auki saatu. Onneksi Turun poliisi oli hyvin edustettuna kyseisellä parkkipaikalla, ja käytiin repimässä niitä hihasta. Jonkun 15 minutin roplaamisen jälkeen ovi auki, nopea puhallus pilliin, (näytti muuten nollaa, vaikkei kovin moni olis uskonut) ja hypättiin piiskan jouselle ja lähdettiin röpöttää kohti kotia. Niinhän sitä ois voinu moni luulla että oltais oltu kotona parin tunnin päästä, mutta ei! Kylmiksellä tankattiin, mun näppi siellä hemmetin putkessa ja Mirkku letkun varressa. Ja se hemmetin piiska yskäs kaikki bensat mun rakkaalle äidin kutomalle villapaidalle! Oikeesti palo käpy. Mä päätin että tankkaaminen loppuu siihen, ajan sen piiskan niin pitkälle ku pääsee, ja siihen saa jäädä. Typerä "samanlainen kun kaikki muutkin autot" !!! Oikeesti ku ajettiin siellä usvan keskellä bensapiipussa, tuntu että oltais vähintään jossain kauhuleffassa. No eipä se viikonloppu muutenkaan ollu hirveen todentuntunen<85>Onneksi suhteellisen lähellä oli esso ja kanisteri jolla saatiin varovasti kaadettua bensaa tankkiin ilman sen kummempaa töhöilyä.

Mutta hei! Tämä kaikki kipu plus tuska oli ehdottomasti sen arvoista! Kaksi timanttista keikkaa, hyvä mieli ja vielä tassun paiskaus Tonin kanssa. Kyllä nyt olemme onnellisia pitkän aikaa!

Mutta hei! Tämä kaikki kipu plus tuska oli ehdottomasti sen arvoista! Kaksi timanttista keikkaa, hyvä mieli ja vielä tassun paiskaus Tonin kanssa. Kyllä nyt olemme onnellisia pitkän aikaa!

Mikäli tuo armas piiska meidät Provinssirokkiin asti tuo, kuuluisa Tuukan kulma hallitsee taas.

Kiitos, kumarrus, hali plus rok,

- meiju + mira -