8.6.2002 Turku

(Jenni)

Elikkäs meiän matka alko taas tällasella aikaisella heräämisellä, että pääsee sinne ihan eteen. No eihän siellä meitä ennen ollu, ku kolme likkaa odottelemassa.(yhentoista aikaan sinne mentiin) Ei sinne kyllä pitkään aika vielä ketään ilmestyny. Kun 22pistepirkko soitti, jostain sitä väkeä vaan saapui aika paljonkin. Silleen väljästi kuitenkin porukka oli.

Eturivi siinä jo olikin sitten täytetty ja muutenkin sitä porukkaa alko siihen kasaantuu odottamaan Apulannan keikkaa. Neljältä itse bändi sitten tulikin. Setti alko tutulla Reunallatilla, jonka perään uusi saasta. Encoressa olivat Odotus ja piiskaa.

Kuten asiaan kuuluu, hakuttiin manselaisia ja Parta-Sami kertoi ah-niin-hauskan vitsin. Samilla oli siinä kitarassa taasen sellanen hieno säteily-jutska, kuten tuolla Katkolla tulevaisuus-konsertissakin.

Ja Toni ja Samihan esiintyivät vain pyyhkeet lantioilla. Joo keikan jälkeen sitten ne nimmarrit haettiin ja siitä sitten matkaa jatkettiin. Hvyä keikka oli, ja oli mukavaa, että eturivissäkin sai olla oikeastaan aika rennosti, siis ei hyppiny ihmiset niskaan!