8.6.2002 Turku

(Kisutyttö&>kamut)

oltiin tultu tänne Turkuun jo edellisenä päivänä :) (heh,Turku uppoo!!) mentiin sitten hyvis ajoin sinne Festarialueelle ja ei siell ennen meit ollu ketään viel.. Me venattiin Apiksia siin lavalle.. Nähtiin Tonikin sillon..Sen oli viel turvallista liikkuu siel kun ei ollu ketään siin alueella.. Lupasin antaa Tonille niit kuvii keikan jälkeen mutta Toni halus ne välttämättä sill hetkellä,joten pyysin kamuja pitään mulle paikkaa ja menin jutteleen Tonin kanssa sinne syrjemmälle.. Otinhan mä muutaman kuvan Tonista siin ennen keikkaa ja annoin Tonin ihastella Heinolassa ottamiani kuvia :) Toni kehui mun kuvaamistaitoa ja antoi pusun poskelle kiitokseksi kuvista.. Perhoset leijaili vatsassa kun juoksin takasin kamujeni luo.. Toni sano siin kun juteltiin paljon muutakin mutta sen tietää vaan mun kamut,on se vaan niin salasta *hih*

Siin sitten venailtiin keikan alkua..Onneks meidän paikoille ei kukaan koittanu edes rynniä ja saatiin olla ihan rauhassa siin edessä.. Oltiin varattu paikat siit Tonin edestä :) Kun keikka alkoi sitten lopultakin,jysähti ilmoille tuttu Reunallat ja mun ja kamujen keikka fiilis nousi ihan huippuunsa.. Heti perään jytis ihaana Saasta :) muita biisei en muista,tuli siin kai jotain ennenkuin encorena soivat Odotus ja niin legendaarinen Anna Mulle Piiskaa.. Toni ja Parta soitti siellä muuten vaan pyyhkeet päällään että kyll on ollu hauskaa katella niit kuvii :) ja sain jopa kaks Tonin plektraa kun onnen muijana siin sen edessä olin..Toinen lähti kamulle Heinolaan (Nina:sun ois pitäny päästä tänne :)TERKKUJA!!!)

Keikan jälkeen otettiin viel kuvii siel syrjemmällä.. Päästiin kaikki kolme tyttöö samaan kuvaan Tonin,Tuukan ja Sipen kanssa ja se onkin sitten ihanin muisto mitä koskaan voi saada.. Ja sitten me juteltiin hetki Apisten kanssa.. Tonin kanssa mä jo löin lukkoon varman lupauksen et Raumanmeren Juhannuksessa ja Himos Festareilla Jämsässä nähdään varmasti :)

KIITTI TAAS IHAN MIELETTÖMÄN IHANASTA JA IKIMUISTOISESTA KEIKASTA APULANNAN POJILLE JA PARRALLE !! WE LOVE YOU! KIITTI PARTA KUN JÄTIT MULLE JÄMÄT :)