15.7.2002 Aitoo, Kirkastusjuhlat

(Mirja)

Frendin kanssa tultiin Aitooseen sunnuntaiksi. Saatiin teltta kasaan,ja kaikki näytti menevän hyvin. Mentiin diggaileen sinä päivänä soittavia bändejä,eli Kelaa,Tiktakia ja 69 eyesiä.Tiktakin keikka oli tod.kova,eiks niin Suvi??(terkkuja sulle ja sun kavereille! nähään viimestään ens Kirkkareille taas,eiks nii??)

Apulantahan esiintyi sitte maanantaina,vikana päivänä. Ja kun keikka vaan läheni ja läheni,varmistimme eturivin paikat menemällä ajoissa jonoon ovien luo.Ja se kannatti:) Paniikki meinas kyllä tulla kun nähtiin että toiselta ovelta lähetään jo juoksemaan kohti lavaa,niimpä mekin sit lähettiin niin äkkiä kun refleksit vaan toimi;)

Keikka oli TODELLA HYVÄ,IHAN PARAS! Koska Apis todella näyttää tykkäävän soittaa Aitoossa,Kirkkareille on aina niiin kivaa mennä,kun tietää että taas näkee Apiksen parhaimman keikan koskaan!:) Tulkaa ihmees kaikki ens vuonna!!!

Ennen keikkaa soi sellanen jännä musiikki,oli niin hurja olo ettei tienny miten pitäis olla!Olihan sentään AITOO kyseessä!!Frendin kaa sit siinä venailtiin (hei terkut taas Suville kavereineen!!:)..)

Toni saapui lavalle valkoisissa vaatteissa,se valkoinen hihaton paita,ja valkoinen hame:)!! Ja sillä oli aika pelottavan näköset punaset piilarit,huiii:) ja taas parhaimmat biisit kuultiin. Toni spiikkas hyvin biisien väliin,se todella saa yleisön villiintymään=) sanoi yheski vaihees että "nyt tulee tää pakollinen yleisön huudatus osuus:onko teillä kivaa??!" Ja yhes vaihees että "Tampereela sanotaan ettei Aitoossa osata bailata!!?" :) Arvatkaa saiko se yleisön villiintyään??:) Amerika biisin yhessä kohdassa Toni lauloi "päällystän sillä rakkauden..." :) Toi oli musta hyvin laulettu.

Ja sit Toni sano että "koska olemme Kirkastusjuhlilla,soitamme teille kirkastusmusiikkia:) ja sit tuli "ei yhtään todistajaa" :)

Sit jossain vaihees ne taas lähti lavalta,ja heitä alettiin huutaa takas lavalle(ja tottakai ne tuliki) sit Aitoo halus muistaa antamalla niille ruusut,ku ne on niin monena vuonna ollu Kirkkareilla,ja olihan sentään juhlavuosi,120.kerta! :) Toni sit laitto sit mikkitelineeseen.

Ja odotuksen alussa Toni sanoi että "soitamme vähän tissiposki musiikkia" :)

Jonkun biisin alus Toni kysyi että "onko teistä kukaan ollut rakastunut?entä onko teistä kukaan löytänyt rakkauden?kuinka moni luulee löytäneensä?..." jotn tollasta. kaikki kyl huus kai joka väliin jotain.mut en muista mikä biisi sit tuli...

Mut kaikkei paras kohta tuli Piiskaa biisin aikana! kun oli enää jäljellä viimeisen kerran kertosäe,Toni tapansa mukaan keskeytti,ja laitto päällensä Aitoon Kirkkarit paidan(jonka ne taiski saada samal ku sai ne ruusut?) Sit Toni sano että "mulle sanottiin että tänne rakennetaan uus lava,ja sen takia tästä pitää saada loputki naulat irti! Hyppikkää niin että ne todella lähtee!" Toni käski hyppiä niin paljon että naulat irtoilee ja laudat menee rikki.Ja sen pitää kuulua Luopioisissa saakka,tai jotn..:) Mut mun mielestä kaikki kyl hyppi,ainaki ketä siin mun likellä oli.Ja se paikka oli kyl tosi täynnyä,ellei liianki:) Ja meininki oli siis todella loistava!

Kiitos ja kumarrus Apikselle, ja Partikselle! Aitoo on kuningas!!tänne tullaan kyl taas uudestaan!