20.7.2002 Jyväskylä, Betonirock

(ALChild)

Joo tultiin paikalle ajoissa,ehkä liiankin ajoissa koska odottavan aika on pitkä =( suunnistettiin kuitenkin lavan eteen heti kun tultiin ja päästiinkin sopivasti siihen ihan Tonin eteen... siin sitte istuttiin Tangolla ja pidettiin paikkojamme,ettei vaan menetettäs huippui paikkoi.. No ei siin sillo viel paljoo porukkaa ollu joten jätettiin reput merkiks siihen ja lähettiin katteleen meininkiä =)

Juostiin Sipe kiinni kun nähtiin se ja jäätiin jutteleen sen kanssa vähäks aikaa.. me halattiin ja mulle tuli semmonen uskomaton onnen tunne,siitä että mä näin Sipen pitkästä aikaa.. Sipe laittoin nimmarin "Saastan"kanteen ja suostu mun kanssa samaan kuvaan jonka mun kamu otti... Mulla ei ollu kameraa mukana,koska mun kamera meni rikki =( Mulle tuli kiire jalkoihin kun oltiin palaamas takasin paikoillemme Sipen luota..Näin Tonin hieman kauempana ja mun oli pakko juosta sinne..Kamu jäi pitämään paikkoja mut anto sentään mulle kameran mukaan =) Kyll mun frendi ittensä tunnistaa,terkkui vaa sille =) sain juosta että sain Tonin kiinni,mutta se olikin sitten sen arvoista... Me halattiin heti ja varmaan miljoona perhosta lensi mun vatsassa..Pyysin Tonilta nimmarin Saastan kanteen ja antoihan se sen siihen...Piirsi vielä sydämenkin =) Juteltiin sit siin hetki,mutta yhdestä jutusta Toni ei halunnu puhua..Puisteli vain päätään ja hymyili sillee kiusoittelevasti..Mä pelkäsin että se alkaa vihaamaan mua sillä hetkellä,mut ei... Kyll mun pitäs tietää millon Toni pelleilee =)

Tuukkaa ei sitten nähty ennen keikkaa mutta saatiin me kuvii tosta loistavasta Basistista. Keikka oli loistava,vaikka ei sitä voi verrata Heinolan keikkaan :) Keikan jälkeen juttelin Tuukan kanssa muutaman minuutin.. Sitten menin ettiin Tonia kun halusin sen kanssa samaan kuvaan =) Ja minua onnistikin,oli ihanaa olla siin Tonin kainalossa ja sill hetkell yks inhottava juttu tuntui kadonneen... Väsyneenä mutta onnellisena me käveltiin kamun kaa juna- asemalle :) ihanat muistot keikasta jäi ja siitä KIITOKSET TONILLE,TUUKALLE,SIPELLE JA PARRALLE =) JA TERKKUI MUN SUBER RAKKAALLE YSTILLE MIRJALLE,OISIT VAA OLLU TÄÄL =)