misu, 2003-06-01 Heinola, Heinolassa jyrää

Oli mahtavaa nähdä pojat taas lavalla. Varsinkin kun pääsi katselemaan suosikkejaan lavantaakse missä ei ollut kauheaa tungosta...oli todella hieno kokemus...olin aivan transsissa....en kirkunut ja hyppinyt vaan vain seisoin paikoillani ja kuuntelin kun pojat soittivat lempikappaleitani toisensa jälkeen.

koko muu ympäristö oli kadonnut...en kuullut enkä nähnyt mitään muuta kuin APULANNAN...tunne oli sanoinkuvaamaton...olin kuin transsissa. En osannut ajatella muuta kuin että pojat olivat vain muutaman metrin päässä minusta ja he olisivat kuulleet jos olisin huutanut, mitä en kuitenkaan tehnyt, en voinut. Oli työ saada pidettyä kyyneleet poissa silmistä, olin vain niin onnellinen siitä että sain olla siellä silloin. Harmi että meidän piti lähteä juuri ennen keikan loppua.

Haluaisin vain kiittää tästä kokemuksesta....harvat ymmärtävät mitä se minulle merkitsi. On ollut hienoa kuunnella ja seurata apulantaa kaikki nämä vuodet...ja aijon seurata tästä eteenpäinkin...pitäkää pojat lippu korkealla sillä en usko että todella ymmärrätte kuinka tärkeää voi jollekkin olla saada kuunnella teitä... <3 ya - misu -