Riikka, 2003-06-06 Turku, Down by the Laituri, Samppalinna

Mahtavaa. Sanoinkuvaamatonta. Ei tosiaankaan löydy sanoja sille esitykselle! Puoli vuotta oli kulunut siitä kun viimeksi pääsin kuunteleen sitä mahtavaa rytyytystä, ja koko automatka Tampereelta Turkuun oli mähdotonta odotuksen tunnetta.

Samppalinnan vuorelle saavuttaessa Liekki jo viritteli kitaroitaan, ja Kwan sai jo vähän yleisöä lämpenemään... mutta kaikki tietää mitä sieltä oli lähetty hakemaan! Kunnes sitten viimein apulannan pojat asteli lavalle, hienon ritaritarinan alkukerronnan saattelemana, koko yleisö räjähti! lava oli täytetty hienoilla torneilla yms ja äijien päällä olikin upeet ritariasut! keikan aikana esitetty pienoisnäytelmä oli mahtava, ja roolisuorituksetkin onnistuneita....:) naurua ainakin mulla riitti mm. Tonin heittäessä: " Tämä seuraava kappale kertoo siitä, millaista oli silloin kun miesten sydänten päällä oli vielä rautaa, eikä mitään Hennes & Mauritzin paskaa..!" ...fiilis nousi nousemistaan. ainoa miinuspuoli oli se, että varsinkaan saastan aikana mikissä oli ilmeisesti jotain häikkiä, eikä Tonin laulu siten kuulunut kunnolla. Hieno juttu oli lavajärjestely, joka toi mm. Sipen lähemmäs yleisöä.

Erityiskiitoksen haluisin esittää, siitä että Apulanta soitti Maanantain. Sen kuuleminen livenä, toi mulle kyyneleen silmään. Voin aivan vilpittömästi sanoo sen olleen tähänastisen elämäni hienoin hetki!

Apulannan palatessa lavalle soikin sitten Tsingis Khan, jonka alkuhuudoilla Toni huudatti mahtavasti yleisöä! Loistava veto!! Mahtavimman keikan missä mä oon ollu lopetti Anna mulle piiskaa, ja keikan jälkeen kestikin aikaa palata takaisin maanpinnalle! Varsinkin sen jälkeen kun Toni oli antanu nimmarin ja halannu...:) Paljon jäi vielä kiittämättä, Muuta ei näin loppuun voi sanoa, kuin että ISO KIITOS APULANTA!!!

- Riikka -