majza, 2003-08-09 Lapua, Välipuistorock

Lapua, Välipuistorock. Sain päähänpiston kun näin rockin ilmoituksen. Soitin kaverille, että HEI, lähetäänkö sinne. Kaveri oli mukana heti juonessa. Päivää myöhemmin oli ilmoitus kyydityksestä paikallisessa lehdessä Viiskunnassa. No tottahan toki ilmoitin meidät sinne. Rocki päivänä, olikohan se 9.8 kohdistimme nokkamme kohti lapuaa iloisin ja odotavin mielin. Kello oli vasta 13.00 ja apis esiintyisi viimeisenä klo 12.00 Ajattelimme pitää kavereiden kanssa hauskaa. Fanitimme Ripsipiirakkaa, Velcraa ja kotiteollisuutta, odottaen kuitenkin innolla apiksen keikkaa.

Kello lähenteli 23 ja alkoi tulla hemmetin kylmä...Täristiin ja lämmiteltiin kavereiden kanssa toisiamme. Kuljeskelimme pitkin festarialuetta.

Kello kuitenkin otti kovan spurtin ja kipusi 24. Apis nousi lavalle. Kaverini kanssa oltiin puolentoista metrin päässä eturivistä. Oli aivan sairaan hauskaa. Lämminkin siinä ihmispaljoudessa tuli. Hypimme ja pompimme koko keikan ajan! Parasta oli että Apis lauloi Mitä kuuluu! Kuulin sen myös ankkarockissa, mutta kuitenkin. Kiitos taas mahtavasta keikasta! Ja suuren suuri hali monipuolisesti :) - majza -