Teemu Lindqvist, 2003-11-06 Kotka, Livinstone

Rock City kuten, TW sanoi. Useimmiten olen nähnyt Apiksen aina Tavastialla tai Nosturissa. Nyt poikkeuksena uuden kotikaupungin johdosta Kotkassa. Jotain on tapahtunut Apulannalle - hyvässä!

Keikka Kotkassa oli hyvin energinen - TW oli iloinen ja puhelias. Biisivalinnat olivat minulle ennenkuulemattomat: esim. Ihmemaa, maanantai, pirun morsian, PASKAMEINKI (Ässä hihassa). Pois oli jätetty aivan varhaista tuotantoa (harmi sinänsä) B- puolia oli muutenkin mielestni noin puolet soitetuista kappaleista - HYVÄ! Keikka kesti 1h ja 30min , joten sekin oli plussaa - vrt. aikasemmat kokemukseni noin 15:sta keikalta (pl. 10vuotis juhlakiertueen viimeinen keikka Nosturissa) ovat noin vajaa tunti.

Soundit olivat hieman puuroiset kyseisessä YellowStone klubissa -mutta eipä haitannut. Lievän puuroisen soundin lisäksi net olivat ERITTÄIN kovalla! Kun ei ollut eareja niin tinnitti aikalailla nukkumaan mennessä noin klo 02.00.

Tyyli on ennallaan - tavat muutamia biisejä soitettaessa ovat muuttuneet esim. aloitusbiisi Teit meistä kauniin - jännä komppi oli siinä.

Kiitos Apulanta. Käyn edelleen katsomassa AINA tilaisuuden tullen (jo vuodesta 93.) - Teemu Lindqvist -