Heba, 2003-11-27 Helsinki, Tavastia

Lämppäri Ronnie Starr, joka oli ihan hyvä, soitti puolisen tuntia. Jonka jälkeen apulannan roudarit viritti apulannan soittimet. Mielenkiintoista oli, että Sipestä katsottuna hänen vieressään soitti parta-Sami. Tuukka ja Toni oli vaihtanut puoliaan. Lava oli kokonaisuudessaan lavastettu aivan valkoiseksi ja valot olivat tämän päivän varsinainen lavaste, jotka olikin todella hienon näköiset.

Apulannan biisit keikalla olivat: Teit meistä kauniin, Paska meininki, Viivakoodit, Tuhka ja veri, Hallaa, Käännä se pois, Ihmemaa, Amerika, Reunallat, Maanantai,Ei yhtään todistajaa, Avaruuden syklissä, jumala ja Hiekka.

ENCORET: Pirun morsian, Saasta, Santalucia ja 0010.

Tavastia ei ollut aivan loppuunmyyty, eikä Torstain fiilinki keikalla ollut ihan paras. Luultavasti syynä oli se ,että monilla perjantai oli vielä työpäivä. Ihmiset oli varsin selvinpäin. Apulanta soitti loistavasti ja näki kyllä, että biisit oli hyvin treenattu. Itse olisin kaivannut enemmänkin B-puolia, mutta olin keikkaan erittäin tyytyväinen. Kiitokset Tonille, Tuukalle, Sipelle ja Samille!!!

- Heba -