23.12.1998
Kuvia myytävänä olevista paidoista!
19.12.1998
Kaivoin arkostoista vanhoja levy- ja keikka-arvosteluja.
10.12.1998
Pistin vihdoinkin fanien keikkatunnelmia tältä syksyltä esille. Ja lisäilin lehtijuttuihin pari uutta.
5.12.1998
Laitoin Hermanni Jokisen piirtämän sarjakuvan esille. Lisäksi päätin alkaa taas laittaa tiedot viimeisimmästä päivityksestä pääsivullekin.
2.12.1998
Vihdoinkin sain itsestäni sen verran irti että pistin fanien lähettämiä lehtijuttuja esille. Ja #apis -irc-kanavastakin on nyt esittely.
1.12.1998
Pistin noita otsikkotekstejä vähän uusiks.
27.11.1998
Keikkakalenteri päivittyi.
23.11.1998
Päivitin uutiset! Ehtikin mennä yli kuukausi ilman uusia uutisia. En vielä ole saanut valokuvasivua valmiiksi, mutta tein sivun IRC-keskustelukavavista Etsitään-osastoon. Lisäsin myös fanisivulistaan pari uutta.
19.11.1998
Meillä oli kaapeli poikki launataista keskiviikkoon, minkä vuoksi Kotisivukin oli pois käytöstä.
Nyt skanneri toimii, joten kohta saatte taas nähdä enemmän valokuvia,
2.11.1998
En ole vieläkään saanut skanneria toimimaan, mutta edistystä on tapahtunut. Saatte siis vielä odotella valokuvasivua jonkin aikaa.
Kyselin äsken Kimmolta uusimmat tiedot keikoista. Uusina oli Jyväskylä sekä pari keikkaa Helsingissä.
Moni on kysellyt uuden levyn sanoja ja biisien nimiä. Auli kirjoitti sanat Kotisivulle ja Toni tarkisti ne. Tarkistettiin äsken vähän oikeinkirjotusta.
Biisien nimistä Toni sanoi lauantain Hesarissa: "Biisinnimet ovat varsinkin meillä olleet aina vähän huijausta. Niitä on keksitty yleensä siinä vaiheessa, kun kannet ovat olleet lähdössä painoon. Me haettiin sitä että ihiset voisivat itse kelailla nimiä. Eihän se ole kaikkein kuluttajaystävällisintä, mutta pitemmän päälle se voi olla mielenkiintoisempaa." (HS 31.10.)
25.10.1998
Olet varmasti ällistyneenä tuntikaupalla pällistellyt Kotisivun uutta ulkonäköä. Tämä jäi harmittavasti hieman keskeneräiseksi, mutta julkaistakoon uuden levyn kunniaksi kuitenkin jo nyt. Suurin puute taitaa olla valokuvasivu. Sellainen kuitenkin tulee kunhan a) saadaan Saaralta kuvia ja b) saadaan uusi skanneri toimimaan. (Jos joku tietää, millä saan skannerin toimimaan linuxissa, ottakoon välittömästi yhteyttä.)

Matti