Julkaisukinkerit

Ensiksikin, on kertakaikkiaan mahtavaa, että alkava turneemme on saanut näin hyvää havinaa osakseen. Ei meilläpäin ole totuttu tämmöiseen. No, eipä kai tässä auta kuin tehdä jurkeleen kova kiekko, treenata helkkaristi ja lunastaa odotukset. Kiitoksia luottamuksesta, jo näin etukäteen.

Avausviikonloppu meni sikäli positiivisella tavalla uusiksi, että massiivisen kysynnän vuoksi ajauduimme ottamaan Lahteen toisenkin keikan. Lahtelaiset ovat vähän semmoisia, että jos niille ei anneta, mitä ne tahtovat, niin ne alkavat rähistä ja siinä ei hyvä heilu. Järjestelysyistä tuota keikkaa ei kuitenkaan voitu ajoittaa millekään muulle päivälle, kuin perjantaille 9.2, eli siis varsinaisen "julkkarikeikkana" mainostetun shown eteen.

Tiedostamme, että tämä voi aiheuttaa närää joissain ihmisissä, jotka haluavat vartavasten julkkarikeikalle, ja ovat sen lipunkin itselleen haalineet ajoissa. Jottei kellekään tule huono meininki, niin 12.12. asti lunastamme Levy-yhtiön toimesta lauantaille olevat lippunne ja voitte halutessanne hankkia piletin perjantaille. Olemme myös varanneet lauantain keikalle spesiaaliohjelmaa ja spektaakkelimaisia elämyksiä niille, ketkä sinne lippunsa ymmärsivät ajoissa hankkia. Meille on tärkeää pitää ne ihmiset tyytyväisinä, ketkä toimivat ensimmäisinä. Diggailemme ja arvostamme heitä.

Elikkä, mahdollisuus vaihtaa lippu on olemassa (tai halutessasi haistattaa meille widut ja jättää kokonaan tulematta), mutta jos tähän ei halua lähteä, niin lauantaille on tulossa semmoinen kattaus, että jos ei sillä surut haihdu, niin myymme kamat ja menemme oikeisiin töihin.

Tarkoituksemme on järjestää tuosta viikonlopusta semmoiset kahden päivän julkaisukinkerit, ettei tarvitse ihmetellä. Hardcorefanihan tulee luonnollisesti molemmille keikoille (njähä!) mutta havinaa on kyllä tulossa kummallekin päivälle (joskin lauantaille huomattavasti enemmän), joten yhdelläkin pärjää.

Toni

PS Ai niin, ne pilettivenkslaukset voi hoitaa osoitteessa kimmo@levy-yhtio.com

PPS. Pahoittelut säädöstä. Koittakaa nyt kestää meitä...