KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

Apulanta kiittää lämmöllä

ja suurella sydämellä kaikkia Vauriot-singlen listaykköseksi siivittäneitä tahoja. Tämä on suhteellisen kova ja ainutlaatuinen juttu tällä vuosituhannella ihan siinäkin valossa että kyseessä on omakustannevinyyli! Tämän lisäksi olette myös toimillanne aiheuttaneet sen, että Läjä Äijälä rääkyy listakärjessä joten meillä on nyt aihetta tuplajuhlaan!

Kiitos myös siitä, että aktiivisuutenne on nostanut meidät listakärkeen lähes jokaisella teille vinkkaamallamme interwebin toivelistalla ja tämä olkoon käytännön esimerkki siitä, että äänestäminen kannattaa näissä(kin) piireissä. Toiminnallanne todellakin on suuri merkitys! Arvostamme todella paljon aktiivista tukeanne ja toivomme sitä teiltä mitä nöyrimmin myös jatkossa jotta saadaan parhaat biisit ja paras musa soimaan eetterissä vastedeskin.

Näillä pääsette jatkamaan hyvää toimintaa:

YleX:n himotuimmat listalle täältä

Voicen Top10:n täältä

Ja Nrj.n vastaavaan täältä

Kuten hyvin tiedämme, elämme jännittäviä aikoja senkin suhteen että marraskuu on alkanut ja viidenteen päivään ei ole enää montaa hetkeä...Keskiviikko alkaa olla kutkuttavan ja ehkä jopa pelottavankin lähellä. Albumi tuntuu edelleen loistavalta ja paranee sitä mukaa mitä enemmän sitä kuuntelee mutta vasta te tulette herättämään sen henkiin niiden tuntemusten myötä joita tulette kyseisestä platasta saamaan.

Kuten myös hyvin tiedämme, kauppiaat ilahduttivat meitä ennakkotilaamalla levyämme hyllyihinsä eniten mitä koskaan aiemmin ja vakaa uskomuksemme on että Kuutiosta jo saamamme kulta tulee lunastamaan luomansa odotukset. Olemme levyn sisällöstä ylpeitä, teimme sen suurella tunteella ja onnistuimme ylittämään sillä riman jonka edellinen julkaisu meille asetti.

Koska Kuutio on kymmenes albumimme ja ihka ensimmäinen omakustannesellainen, olemme järjestäneet julkaisun yhteyteen ihan pientä erityishässäkkää josta sitten huomenissa tarkemmin...

Kiitosta vielä ja lämpöä pöytään!

-Sipe, Toni ja Sami.

02.11.2008 klo 17:29, Sipe

« Artisti ilmoittaa -arkistoon

Jaa Facebookissa