KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

Ruuvimeisseli kurkussa

...tai ainakin siltä tuntuu. Nimittäin nyt on niin, että viime viikonlopun keikoilta jäi muistiaisiksi härgänen meininki. Aluksi tuntui, kuin itse HR Gigerin alien olisi pesiytynyt meikän keuhkoon, mutta sehän olikin vain vanha ystäväni Laryngitis Acuta, joka sieltä hiipieli kohti kurkunpäätä. Sinne tuo sitten jäi toistaiseksi majailemaan.
Eli selkokielellä, olen sairaana (meikällä on kurkkutulehdus), enkä yksinkertaisesti pysty joikhaamaan. Lääkäri sanoi, ettei tälle voi tehdä mitään, paitsi tietenkin ottaa lepoa neljä päivää, jolla homman pitäisi parantua. Sehän on tunnetusti hiukan hankalaa näin kiertueen keskellä, kun keikoilla pitäisi olla, mutta ei tässä nyt muukaan auta.
Nyt on niin, että minä en pysty tässä kuosissa suoriutumaan sillä tasolla, mitä lipunostajat ja toisaalta tämä orkesteri ansaitsevat. Siksi kelailtiin, että otetaan nyt rauhassa vaan tämän asian kanssa eikä hötkyillä. Muutenkin on pakko lepäillä pikkusen, kun lekuri uhkaili, että muuten tulehdus saattaa venähtää viikkojen mittaiseksi ja aiheuttaa äänihuulten kyhmyyntymistä yms hienoa. Tänään joudutaan siis hiukan muljaamaan turneen aikataulua, mutta onneksi Hämeenlinnan Sirkuksen mukavat pojat ja tytöt ymmärsivät asian ja saatiin katsottua korvaava päivä keikalle. 5.6. otetaan uusilla sykkeillä Hämeenlinna haltuun.

Meikä lähtee tästä potemaan. Pahoittelut tästä säädöstä, mutta nyt ei muu auta.

-Toni

12.02.2009 klo 13:26, Toni

« Artisti ilmoittaa -arkistoon

Jaa Facebookissa