KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

Miika

Syntymäaika:
Kylmimpänä yönä miesmuistiin talvella 1978. Tammikuun vika.

Työhistoria:
Kannukset Niskalaukauksen ja Zen Cafen kautta, useita bändejä, kymmeniä festivaaleja, lukuisia gaaloja ja messuja sekä teatteria ja tanssia Kansallisoopperaa myöten. Tällä hetkellä päätoiminen opiskelija Teatterikorkeakoulussa.

Toimenkuva A-lannassa:
Valo- ja videosuunnittelija, animoija, valo-operaattori, lentäjä.

Lempijuoma:
Ketä tää nyt oikeesti muka kiinnostaa? Tyhmä kysymys. Kiljubileitä mul on ikävä. Joskin voi olla, että aika vaan kultaa muistot, eikä niitä kannattais olla ikävä.

Lempiruoka:
Ja tääkin kysymys lienee tässä sitä varten, että joku kiltti fanityttö varmaan tekee ja tuo mulle sitten tätä ruokaa. Laitetaan nyt sitten jotain, jonka saa helposti pakattua mukaan. Jälkiruuat. Joo. Suklaapohjainen jälkiruoka. Siinä haastetta kaikille kotikokeille.

Lempibändi:
Sellanen, joka maksaa mulle palkkaa. Työn ulkopuolelta varmaan ikiklassikkona toimii 22 Pistepirkko. Rubikin uus levy on kans ihan sikakova. Ylipäänsä tykkään kaikesta musasta, jossa on joku oma saundi tai oma ote. Geneerinen diskohumppa on ihan suolesta.

Motto:
Ihminen on biologinen tietokone, joka toimii jonkun aikaa ja menee sen jälkeen rikki ja sammuu. Käynnistymisen ja sammumisen välinen aika on ainoa aika, joka meillä on ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti, elää täysillä ja vaalia kaikkia kokemuksia niin negatiivisia kuin positiivisiakin.

« Takaisin crew-listalle