KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

Fanisivut

Tällä sivulla on linkkejä erinäköisille ja -tasoisille Apulannalle pyhitetyille sivuille. Jos haluat oman sivusi tälle listalle, niin ilmoittele meille käyttämällä palautelomaketta.

Apulanta auf Deutsch:

- Mikko Määttä

- Nancy

Ohjeita Apulanta-fanisivun tekijälle

Internetissä on useita kymmeniä fanien tekemiä Apulanta-sivuja. Useimmat niistä tarjoavat samaa tietoa kuin Kotisivu, mutta on joukossa todellisia helmiäkin.

Ennen kuin alat tekemään sivuja, mieti miksi ne teet. Ei ole järkeä laittaa nettiin kymmenettä sivua, josta löytyy lyriikat ja historiikki. Keksi jotain uutta. Kaikkea ei ole vielä keksitty. Vielä ei ole esim. saittia, joka olisi omistettu Tonin, Tuukan ja Sipen tyttöystäville tai hiuksille tai Apulannan lyriikoiden analyyseille.

Jos haluat, että sivuillasi käyvä vieras saa tietää esim. Apulannan historian, laita linkki Kotisivulle; älä kopioi muualta historiikkia omalle sivullesi. Jos kuitenkin kopioit jotain jonkun muun tekemää, muista mainita lähde, mistä teksti on ja kuka sen on kirjoittanut.

Oletko varma, että jaksat päivittää sivuja? Jos et, tee sellaiset sivut, jotka eivät vaadi tiheää pävittämistä. Kerro tällöin myös selkeästi sivuillasi, että sivuja ei päivitetä usein.

Jos sinulla on lehtiartikkeleita tai valokuvia Apulannasta, lähetä ne ennemmin Kotisivulle kuin perustat niille muutamalle oman sivuston. Muutenkin otamme mielellämme vastaan uusiakin juttuja. Esim. nuo soittoäänet ja taustakuvajutut ovat lähteneet niin, että joku fani on vain lähettänyt niitä meille.