KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

23. luukku: Onnea Kuutiolle!

Rakas johtajamme Katja "Kuutio" (aka "Q10") Ståhl täyttää tänään pyöreitä vuosia, jonka johdosta tahdomme omistaa aatonaaton luukun hänelle. Lähettäkäämme täten Kuutiolle aatostemme siivin onnitteluita, haleja sekä kaikenlaista omavalintaista hyvää mitä nyt ikinä mieleen juolahtaakaan. Todistetaan yhdessä näin telepatian toimivuus Kuution ihanalla syntymäpäivällä sekä hyvällä boogiella.

Q10 juhlisti merkkipäiväänsä kutsumalla läheiset ystävänsä sushille, josta oheistettuna muutama kuva. Tämä oli sikäliskin orkesterin maun mukainen valinta, että sushista on tullut erittäin lyhyellä aikavälillä koko bändin yhteinen suursuosikki josta saadaan jo vieroitusoireita mikäli suussa sulavia nigirejä tai makeja ei ole lähistöllä. Apulanta sai täten Kuution juhlapäivän myötä nautittavakseen hyvinkin mieluisan ja sanalla sanoen täydellisen jouluaterian.

Katjan lempinimi siis todellakin on Kuutio, joka annettiin hänelle jo vuosikausia sitten eikä meillä ollut tästä mitään tietoa yhteistyötämme aloittaessamme saati sitten levyä ristiessämme. Voitte vain kuvitella Katjan reaktion kuultuaan että albumin nimi, jonka tiimoilta hänet palkattiin organisatoriseksi johtajaksemme, on Kuutio! Nämä ovat niitä kuuluisia tulikirjaimia taivaalla ja tähtiä oikeissa asennoissa...tätä se joulunalusaika juurikin on.

Enää 24 tuntia jouluaattoon. Mitäköhän ihmettä se pukki mahtaakaan meille Apulantakalenterin viimeisen luukun myötä tuoda...? Olemmehan me olleet kilttejä, eikö niin?

Apulannan Joulukalenteri, 23.12.2008

« Luukun valintaan

Jaa Facebookissa