KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

8. luukku: Kaikista olennaisin

En tiedä miksi, mutta mielikuvitusmaailmat ovat aina kiehtoneet minua suunnattomasti. Yksi aihe erityisesti on vanginnut lumoihinsa mieliä ja sydämiä aina, niin mytologioissa, taruissa kuin fantasiakirjallisuudessakin. Se aihe ovat lohikäärmeet.
Eihän meikäläinen olisi kunnon roolipelinörtti, jos en olisi aikanani sutinut maalaten muutamaa sataa figua, eli miniatyyriä. Tässä niistä esimerkeiksi muutama lohikäärme, ovathan ne sentään fantasiameiningin oleellisimpia sanansaattajia! Minä en ole kummoinenkaan maalaaja, mutta hienoa toimintaa se on. Kunnon sisäänpäin käpertynyttä nyhjötystä!

Mietin tässä, että miksi oikein haluan näitä tämmöisiä asioita esitellä näin joulukalenterin ruuduissa. Ymmärsin, että jos haluamme näyttää itsellemme tärkeitä asioita, on minun pakko tuoda tätä rakasta harrastustani esille. Tavallaan tämä on minulle paralleelielämä, joka tapahtuu koko ajan mielikuvituksessani. Ja tästä minä tykkään.
Miksi sitten joulukalenterissa? No siksi, että jouluna -89 sain lahjaksi Dungeons&Dragons-roolipelin ja se muutti kaiken. Siksi joulu tuo aina todella kovat pelikicksit.

Tuo "pieni vihreä" on oma suosikkini, joskaan Macin kamera ei tehnyt sille oikeutta. Niin kuin ei tehnyt muillekaan kuville. Mutta ehkä tuosta jotain havinaa saa.

Lieskapyörteitä, suomuja ja kynsiä.

-Toni

Apulannan Joulukalenteri, 08.12.2008

« Luukun valintaan

Jaa Facebookissa