KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

20. luukku: Ei valmis...

...mutta close enough for jazz. Tai tässä tapauksessa dice-slinging.

Semmoinen olisi nyt pohja, josta voi sitten alkaa syventää eri alueita. Näissä hommissa on tyypillistä se, että edetessään projektiin alkaa tulla kaikkia härkäsiä detaljeja yllättävissäkin paikoissa. Ideat ruokkivat toisia ja niin maailma alkaa todella elää omaa elämäänsä. Toki tuossa kuvassa on pelkkä kartta, tavallaan taulun raamit, ja varsinainen pääasia -eli itse maailma- tapahtuu kokijan mielikuvituksessa. Mutta kaipa tuostakin tueksi saa jtn.
Annoin maailmalle nimeksi Argarak (lienee varmaan pöllitty jostain, mutta en saa päähäni että mistä. ENKÄ guuglaa, ettei selviäisikään. Menee muuten hyvä nimi wituiksi). Sillä on aika vahva ja ylifantastinen (siis fantasiapitoinen, ei silleensä fantastinen, kuin Stubb sanoisi) tarina, mutta sen dokumentointi onkin sitten pidempi homma. Parikymmentä sivua kirjoitin pohjajorinaa tuosta, mutta palataan niihin ensi vuonna tjtn.
Nuo Zhar-alkuiset "poltetun" näköiset "haavat" Argarakin pinnalla ovat aika hieno visio, mielestäni. Niillä on tärkeä osa maailman historiassa ja niistä repii eeppistä seikkistä vaikka huru mykky.

Karttamerkit tietysti unohtuivat, samoten kuin mittakaavakin. Sen verran voisin laittaa, että harmaat kolmiot ovat rauniokaupunkeja. Mustat neliöt ovat kaupunkeja, jotka kuuluvat johonkin kuningaskuntaan tms valtioon. Violetit neliöt ovat kaupunkivaltioita. Punaiset tähdet ovat lohikäärmekuninkaiden (nimityksen eeppisyydestä huolimatta totuus on jotain muuta. Ehkä...muahahaha) kaupunkeja/palatseja ja valtakuntien pääkaupunkeja. Punaiset neliöt ovat pääkaupunkeja. Musta tähti on velhokärmes Queshran asumus.

Noilla etiäppäin ja eeppistelemään.

Apulannan Joulukalenteri, 20.12.2009

« Luukun valintaan

Jaa Facebookissa