KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

23. luukku: Vähiin käy

Hanki Flash Player, jotta tämä soitin toimisi.


...ennen kuin on joulu.

Tuommoista horinaa ajattelin jakaa kanssanne.

Alla on muutama kuva asioista, joista on ollut iloa viime aikoina.
Tuo kello on yli sata vuotta vanha. Mummoni on saanut sen 30-luvulla käytettynä häälahjaksi, ja se oli jo silloin 50 vuotta vanha. Kello käy edelleen erittäin tarkasti, kunhan muistaa vetää sen viikoittain. Komea sointi-featurekin siinä on, mutta ei sitä kuuntele jyllin erkkikään. Sen saa disabloitua, kun ei vedä soittopuolen jousta ollenkaan. Vintage.

Tuo Military aircraft in flight on vallan upea kirja, jossa on -yllättäen- kuvia lentskareista taivahalla. Todella valtavan kokoinen teos, pistin itseni siihen oheen, kun ette muuten usko kumminkaan. Diggailen noita hävittäjien muotoja ja linjoja todella paljon. Kyllä on ihminen osannut tehdä härkäseen käyttöön kauniita esineitä. Mikähän siinäkin on? Miekka, nuoli, hävittäjä... kaikki kauniita esineitä ja tehty tappamiseen. Olemme omituisia olentoja.

Elämäni on muuttunut! Kaikki entinen on ollut illuusiota ja valheellista harhaa. Nimittäin, olen saanut käsiini kolme settiä "Game Science" - tarkkuusvalettuja noppia, joilla hahmojeni koko potentiaalit voivat realisoitua! Meikä ei enää muilla vedä. Wuu-haaa! Luonnollinen 20!

Hyvää joulua!!!

Apulannan Joulukalenteri, 23.12.2009

« Luukun valintaan

Jaa Facebookissa