KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

4. luukku: Kymppitonni

oli mahtava ohjelma, joka on tullut takaisin ja allekirjoittanut on lupautunut osallistumaan kyseisen TV-viihteen nauhoituksiin ensi viikolla. Koska kaikenlainen puuhastelu ja värkkäily kuuluvat tiiviisti joulunalusaikaan, neljäs luukku pitää sisällään kilpailun:

Laadi minulle kymppitonniin nokkela kysymys & vastaussana. Voittajan kysymys esitetään ohjelmassa ja hänelle postitetaan palkinnoksi hieno Apulanta-leivänpaahdin.

Kilpailu on voimassa ainoastaan 3 päivää, voittaja valitaan itsenäisyyspäivän iltana. Vastaukset osoitteeseen: apulanta.katja@gmail.com

Mikäli kilpailun pointti meni yli hilseen, ts. et tiedä kymppitonnin sääntöjä, kaiva ne netistä tai kysy vaihtoehtoisesti vanhemmiltasi/isovanhemmiltasi/tarpeeksi vanhoilta siskonkaimankälyiltäsi. He kyllä osaavat neuvoa :)

Oheiset kuvat ovat viikon takaa. Legendaarinen Aya ikuisti legendaarisen tavastian takahuoneessa muhineen odottavan tunnelman hienojen otosten muodossa. On muuten suhteellisen omituista ja jopa haikeata aloitella viikonloppua, kun ei ole pakkaamassa reppua lähtöä varten...

lämmöllä

Sipe

Apulannan Joulukalenteri, 04.12.2009

« Luukun valintaan

Jaa Facebookissa