KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

APULANNAN LEVY-YHTIÖ PÄIJÄT-HÄMEEN SORTO&RIISTO SAINASI KAIJA KOON

Levymyynniltään ylivoimaisesti Suomen suurin naisartisti Kaija Koo (yli puoli miljoonaa myytyä levyä) löysi paikkansa Apulannan leiristä. Jo vuosi sitten keväällä aloitettu neuvottelu saavutti sopimusasteen viime syksynä. Kaijaa havittelivat myös suuret monikansalliset levy-yhtiöt, mutta Apulannan tunnelma ja osaaminen vei voiton.

- Me oltiin heti ihan innoissamme Kaijasta. Tyylilaji on hyvin kaukana siitä, mitä on totuttu tekemään. Onhan tämä molemmilta hyppy tyhjyyteen, mutta todella mielenkiintoista ja innostavaa. Ei ainakaan pelata varman päälle vaan vedetään fiiliksellä, luonnehtii Apulannan keulakuva Toni Wirtanen.

Kaija Koon ensimmäinen single on nimeltään Vapaa ja sen sanoituksesta ja sävellyksestä vastaa Toni Wirtanen. Tuottamisesta vastaavat Jukka Immonen, Hannu Korkeamäki, Jyrki Tuovinen ja Arttu Peljo. Albumi tulee sisältämään sekä Wirtasen että myös Markku Impiön sävellyksiä.

Kokonainen albumi julkaistaan loppusyksystä. Kesän Kaija Koo viettää keikoilla ja studiossa. Apulanta aloittelee oman, uuden albuminsa tekoa kun Kaijan levy on valmis.

Lisätiedot:

Keikat

Hannu Korhonen / Dex Viihde
hannu.korhonen@dexviihde.fi
0440 647908

Haastattelut

Päijät-Hämeen Sorto&Riisto / Lotta Lintukangas
lotta.lintukangas@gmail.com
050 5377084

Päijät-Hämeen Sorto&Riisto / Katja Ståhl
apulanta.katja@gmail.com
040 588 6667

www.kaijakoo.fi
www.apulanta.fi
www.apulantashop.fi

18.06.2010 klo 13:27

« Tiedotearkistoon

Jaa Facebookissa