KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

APULANTA PALAA KANSAN KESKUUTEEN

Marraskuun 2009 loppu oli Apulannalle hurja. Yhtye veti kolmena päivänä peräkkäin Helsingin Tavastia-klubin täyteen. Keikat olivat kiertueen, ja samalla vuoden viimeiset. Huhuttiin, että bändi laittaa kokonaan pillit pussiin.

- Vitsailin lavalla, että meitä ette muuten näe enää, yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen muistelee. Jotkut sitten ottivat sen tosissaan.

Noin vuoden mittainen keikkatauko on käytetty dynaamisesti hyväksi. On perustettu levy-yhtiö nimeltä Päijät-Hämeen Sorto&Riisto, sainattu siihen Kaija Koo, rakennettu Heinolaan huikea arkkitehtuurin taidonnäyte jne. Kaiken tämän ajan uusia keikkoja ovat odottaneet niin fanit kuin itse bändikin.

Odotus on nyt palkittu, sillä ensi vuonna 20-vuotista uraansa juhlistava Apulanta palaa keikkalavoille huikealla kevätkiertueella, joka starttaa ensi vuoden maaliskuussa.

- Vaikka keikkojen alkuun onkin enää jokunen kuukausi, en tosiaankaan enää malttaisi odottaa tien päälle lähtemistä, tunnelmoi yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.

- Tämä ilmassa tuoksuva syksy on herättänyt vahvat biisifiilikset ja nyt olisi hirveä polte tehdä uutta musaa. Muutenkin tauon myötä on tullut hirveät kicksit meidän bändiä kohtaan, luonnehtii Toni.

Tänään julkistettu keikkalista ja lisätiedot löytyvät Keikat-osiosta

01.09.2010 klo 00:12

« Tiedotearkistoon

Jaa Facebookissa