KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

UUDEN SINKUN NIMI JULKAISTU!

Tiedote: 17.3.2011
Julkaisuvapaa heti


APULANNAN UUDEN SINKUN NIMI JULKAISTU

20 –vuotista uraansa tänä vuonna juhliva Apulanta-yhtye julkaisee syksyllä yhdennentoista studioalbuminsa, josta saadaan esimakua uuden singlen muodossa jo huhtikuussa. Uusi singlekappale kantaa nimeä Vääryyttä!!1! (jos ei haluu laittaa noita huutomerkkejä, ni ei oo pakko), ja se tullaan julkaisemaan cd-singlenä 20.4. sekä erikoisvinyylipainoksena jo muutamaa päivää aiemmin 16.4. Erityisesti faneille suunnatussa vinyylipainoksessa on mukana, monelle vuosien takaa tutun, Kauko Starrin uusi, ennenkuulumaton kappale Jos soitan sulle matkalta, joka löytyy Kaukon tulevalta albumilta Anteeksi, saanko tanssittaa.

Vääryyttä!!1! (Ni siis ei oo tosiaan pakko laittaa noita huutomerkkejä, jos ei haluu. Jos haluu, ni voi.) cd-singlen b-puolella nähdään huhtikuussa ilmestyvän uuden Vares –elokuvan kanssa yhteistyössä toteutettu musiikkivideo. Video kuvataan Levillä maaliskuun aikana, ja valmis tuotos näkee päivänvalon huhtikuussa.

Apulannan kevätkiertue on täydessä vauhdissa, ja bändi kiertää parhaillaan Lapissa hurmaten yleisön energisillä keikoilla.Lippujen ennakkomyynti käy vilkkaaana, ja osa keikoista on jo loppuunmyyty. Kuopioon on saatu järjestettyä suuren kysynnän vuoksi lisäkeikka keskiviikolle 30.3.

17.03.2011 klo 13:52

« Tiedotearkistoon

Jaa Facebookissa