KAIKKI KOLMESTA PAHASTA -albumi kaupoissa nyt!

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä näitä oikeasti usein palatelomakkeella kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen:

Apulanta mukaan polttarihubaan?

Bändiä kysellään, etenkin kesäisin, toistuvasti erilaisiin polttaritempauksiin mukaan. Useimmiten juhlakalu halutaan lavalle, joko laulamaan tai sitten muuten vain keekoilemaan. Yhtye ei kuitenkaan valitettavasti ole käytettävissä moiseen toimintaan, johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, että polttarihauska ei ole hauskaa kenekään muun mielestä kuin kyseisen porukan. Apulanta ymmärtää, että aviosäädyn yöhön astuvalle yhtyeen diggailijalle tapahtuma voisi olla kova juttu, mutta muille juhlavieraille polttarihauska ei lähde. Se ainoastaan ärsyttää heitä ja he kokevat tulleensa ainakin osittain kusetetuiksi. Polttarisankarin väkinäinen - ja yleensä erittäin humalainen - kekostelu myös häiritsee yhtyeen ja tekniikkaryhmän työtä ja pääsääntöisesti johtaa esityksen laadun heikkenemiseen. Edellämainituista syistä johtuen yhtye kieltäytyy järjestelmällisesti, mutta kohteliaasti osallistumasta polttarimeininkeihin.

Nihkeästä polttarisuhtautumisestaan huolimatta Apulanta-yhtye toivottaa kaikille avioituville onnellista ja lemmekästä liittoa.

Lähettäisittekö Apulannan nimmarit minulle postitse?

Apulanta haluaa varata nimmarit ensisijaisesti muistoksi henkilökohtaisesta tapaamisesta, joten postitse nimmareita ei lähetetä.

Miksi joillakin keikoilla on ikäraja?

Tästä asiasta bändi ei itse päätä. Jos bändi on tilattu soittamaan esim. klubille ja järjestäjä myy paikalla alkoholia, on ikärajana Suomen lain mukaisesti 18 vuotta.

Milloin Apulanta tulee tänne meidän kylälle/kaupunkiin soittamaan?

Bändit tekevät keikkoja siellä minne ne on tilattu soittamaan. Jos haluat Apulannan keikalle kotikaupunkiisi, ota yhteyttä vaikkapa johonkin paikalliseen järjestöön joka järjestää keikkoja ym. tapahtumia. Keikkoja voi tilata Ohjelmatoimiston kautta.

OHJELMAMYYNTI:
Kimmo
puh: (03) 881 1777
fax: (03) 881 1778
kännykkä: 041 536 3666
email: kimmo(a)longplaymusic.net

Moneltako huominen keikka alkaa/loppuu? Onko ikärajaa?

Keikkapaikat aukeavat yleensä noin klo 18-21 ja sulkevat ovensa noin klo 24-04. Soitto alkaa tavallisesti noin klo 22-24 ja kestää tunnista puoleentoista. Tarkemmat (ja varmimmat) tiedot saat suoraan keikkapaikalta. Jos saat jostain selville sellaista tietoa Apulannan keikoista mitä keikkakalenterissa ei ole, niin Kotisivu palvelee meitä Apulanta-faneja taas hieman paremmin. Kiitos.

Saanko haastatella Apulantaa?

Kaikki haastattelupyynnöt käsittelee Lotta Lintukangas:

puh: +358 (0)50 537 7084
email: lotta.lintukangas(a)gmail.com

Sivut bugaa, kaatuilee tai muuten vain sekoilee!

Ota välittömästi yhteys Sepiin emaililla: sepi.santapukki(a)gmail.com ja selitä ongelma mahdollisimman tarkasti. Muista mainita myös käyttämäsi selain (FireFox, Internet Explorer, Opera tai muu vastaava).

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää emailia, voit ottaa myös yhteyttä palautelomakkeella, josta raporttisi ohjataan asianomaiselle.