Huomenna lähtee!

Noniin. Nyt on sitten tultu siihen pisteeseen, että kirjassa kääntyy uusi lehti. Nimittäin kahdeksan tunnin päästä lähdemme Jönden kanssa huristelemaan kohti studion hämyä. Itselle tuo on aina suuri askel. Uusi aikakausi on alkamassa tässä meidän pienessä maailmassamme. Aikakausi, jolloin menneillä ei juuri ole merkitystä ja tulevaisuus panostetaan hedelmäpeliin, jota myös miksauspöydäksi kutsutaan. Jännittää toki, mutta olo on myös todella innostunut. Kliseisesti: tuntuu siltä, kuin olisi oikeassa paikassa.

Menemme huomenna äänittämään kolme biisiä kesä-EP:tä varten. Olen vääntänyt lyriikoita viimeiset puolitoista viikkoa ja kolme tuntia sitten sain viimeiset rivit valmiiksi. Eniten olen ehkä innoissani siitä, että eipä ole koskaan tullut kirjoitettua aivan tämän tyylistä juttua. Kirjoittaminen tuntuu oikeastaan todella tuoreelta. Saa nyt sitten nähdä, mitä te tykkäätte, mutta kaipa se lopullinen mittari on se oma tyytyväisyys. Ja nyt minä tykkään.

Maalailua, mutta toisaalta ihan uusia aihealueita ja näkökulmia. Tummaa ja ehkä aavistus semmoista mustaa huumoriakin (ei joperuonansuuta kumminkaan, heh).

Hienointa on se, että tässä muutaman viime päivän aikana on avautunut tulevan levyn teema ja henkinen maailma. Näistä tulee vahva kaksikko, kesä-EP:stä ja levystä. Täydentävät toisiaan, sanoisin. Musiikillisesti varmaan tyylit taas menevät semmoiseksi sohjoksi, mutta se vahva yhtenäisyys tuleekin lyriikan maailmasta. Uskomattoman hieno tunne, kun mieleen alkaa tulla sellaisia täysin teräviä, välähdyksenomaisia "tietoisuuden hetkiä", jolloin näkee valmiin kokonaisuuden. Noita kuvia kohti suunnistamalla se levy sitten saa hahmonsa. Oikeastaan tuota on vähän vaikea selittää sanoin, mutta ehkä ymmärrätte. Enivei, minulle avautui siis uusi lätty etiäisenä. Ja on pikkasen hyvä happi sen johdosta.

Levyn nimikin on jo mietittynä. Aika perskeleen kova nimi onkin, mutta paljastetaan se hiukan myöhemmin. Mehustellaan ensin itse.

Minä tästä liukenen elbaamaan, niin on sitten huomenna täkyä enempi.

Lämpöä ja innostusta!

-Tonde